Redmi 6 Pro Sclipici Paiete Lichid nisipuri Mișcătoare Caz Pentru Xiaomi A2 Lite A1 5X Redmi 5 Plus 6 6A 5A 4X 4A S2 Nota 5A Prim Acoperi B31

i190962

15.44lei

-5.12

20.56lei

-24 %

Produs nou

-- 100% de Brand Nou Caz-a Făcut De înaltă Calitate din Piele PU și Silicon Moale, Acest Suport Link Caz de Telefon :

1.Pentru Xiaomi 5X sau A1

2.Pentru Redmi Notă 5A

3.Pentru Redmi Note 4 sau Redmi Notă 4X

4.Pentru Redmi 4A

5.Pentru Redmi 4X

6.Pentru Redmi 5A

7.Pentru Redmi 5 Plus sau Redmi Note 5 India

8.Pentru Redmi 5

9.Pentru Xiaomi Redmi S2 (Redmi Y2)

10.Pentru Xiaomi Mi A2 Lite (Redmi 6 Pro)

11.Pentru Xiaomi Redmi 6 / Xiaomi Redmi 6A

12.Xiaomi Redmi Notă 5A (Global)/Redmi Y1 (India)/ Redmi Notă 5A Prim

1. Produs Original, pozele sunt furnizate de clienți.

2. En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

1. Vă rugăm să completați în numele tău COMPLET și adresa COMPLETĂ, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și Țară. 2. Pentru că de unghiul si lumina, obiect real este de culoare pot fi ușor diferite de imagine.vă rugăm să înțelegeți amabilitate, multumesc!Prieten rus să Acorde o Atenție vă Rog >>> vă Rugăm să completați în receptor numele complet ca urmare a noii politici vamale ruse de orice nelivrare nu ar fi responsabil în cazul în care clientul nu furnizează informații suficiente, atunci când se face comanda.Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles.Despre Metoda De Livrare >>> produsul este liber de transport maritim de "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" , care nu poate fi urmăriți după ce coletul a plecat din China.Dacă ai nevoie din plin de urmărire , vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail ", și se adaugă bani pentru urmărire .

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface. 2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! 3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu noi, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: e6, b31 mașină de spălat, Pentru Redmi 8, sclipici redmi notă 5a lichid, acoperă redmi notă 5a rime lichid, acoperă redmi notă 5a prim-lichid, pentru redmi 4 prim, redmi notă 5a coaja, la neffos c7, onoarea 9 li

Nume De Brand Biencaso
Tip Montate Caz
Design unicorn
Caracteristici Glitter Stele Dinamic Lichid nisipuri Mișcătoare TPU Moale Caz
Compatibil Cu Xiaomi Model Redmi 6 Pro
Calitate Top-Calitate A+++++
Compatibil Marca Xiaomi
Opțiunea De Vânzare Cu Ridicata/ Cu Amănuntul
Funcția Glitter Stele Dinamic Lichid nisipuri Mișcătoare TPU Moale Caz

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare