5M GT2 2mm Pas 6mm Lat de Cauciuc a Curelei de+5 buc 16 Dinti Aluminiu Calendarul Fulie Roata pentru Imprimantă 3D CNC(Prusa i3,Rostock,TAZ)

i119556

49.51lei

Produs nou

Despre Produse:

GT2 curele:

Lungime:5m

Latime: 6mm

Material: Cauciuc

Culoare: Negru

Pas: GT2

GT2 scripete:

Orificiu: 5mm

Dinți: 16

Latime: 6mm

Material: Aluminiu

Culoare: argintiu

Caracteristici:

1. GT2 curele si fulii compatibil (GT2 scripete) sunt alegeri populare pentru RepRap teste .

2. Seria GT2 curele sunt special concepute pentru mișcare liniară.Utilizați un profil cu dinți rotunjite, care asigură că centura dinte perfect și precis în pulley groove, astfel încât, dacă unul inversează direcția de scripete, nu există nici un loc pentru trupa să se miște în ritm.

3. Pentru cea mai bună performanță, care este de cel puțin șase dinți în contact cu fulia la un moment dat.Aceasta minimizează posibilitatea de alunecare inel și ajută pentru a juca în reducerea și mai mult.

NOTĂ:

1. Nu de pliere, în scopul de a evita deteriorarea schelet material, cauza impactului negativ pe puterea de cureaua de distribuție.

2. Evitați contactul cu substanțe chimice (în special de oxidare puternic acid, cum ar fi acidul sulfuric concentrat, etc.).

3. A se evita contactul cu ulei și apă, pentru un termen lung.

4. Cand se schimba cureaua de distribuție, centura nu poate scoate decât dacă tensiunea curelei reduse la cel mai scăzut nivel și nu poate folosi non-instrumente profesionale pentru a-l trageți în jos. 100% de brand nou și de înaltă calitate. 1. Durabil și practic. 2. GT2/2GT sistemul curelei de distribuție este conceput special pentru mișcare liniară și de precizie,de înaltă precizie de poziționare. 3. GT2/2GT pulley Roată și curea sunt utilizate împreună, foarte convenabil de a folosi. 4. GT2/2GT sistemul curelei de distribuție rotunde profilul dintelui garantează că centura dinte se potriveste fara probleme. 5. fulie Roata cu 16 dinti sau caneluri este una dintre cele mai bune alegeri pentru imprimantă 3d de construcție care minimizează riscul de centura a alunecat Lista de Ambalare: 1 x 5m GT2 curelei de distribuție+5 buc 16 Dinti Aluminiu Calendarul Scripete

Etichete: aluminiu cnc roți, 2mm motor, tevo cnc roți, makerbase mks, kossel mini, cnc colț, Makerbase, delta printer, 9mm viteze, taz ciorap

Tip De Element centura
Nume De Brand JIWEINIAO
Numărul De Model 5m

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare