Pliabil Mini Manual de Călătorie Umbrelă de Ploaie Femei Windproof rezistente la Ultraviolete Soare Buzunar Umbrele Barbati Negru Alb Ziar

i175426

36.34lei

-19.57

55.91lei

-35 %

Produs nou

Inainte De A Cumpara, Citeste Cu Atenție Textul, Va Reduce Unele Neînțelegeri, De Asemenea, Ne Va Ajuta Să Crească Împreună.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Vom oferi profesionale picătură de transport maritim servicii.am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră

1. Putem să vă asigur că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere.

2. Dacă ești un Urgent Cumpărător nevoie de un element, Dacă nu puteți aștepta cu răbdare pentru China Post Air Mail pachetului, vă Rugăm să alegeți în mod Expres.dacă ați ales China Post Air Mail atunci când este amânată în transport.Vă rugăm să nu acceptați nici o restituire sau de disputa, dar am rugamintea vreau să te ajut prelungi timpii de procesare a comenzii.

3. TOATE produsele sunt disponibile după ce plătești.ususlly ne va da numărul de urmărire în Termen de 24 de ore și livrate în pachetul tău în Termen de 48 de ore.După ce pachetul pentru a trimite, acesta nu poate controla prin noi.Este foarte depinde de transportul maritim internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare, dacă aveți orice întârziere, vom încerca cele mai bune noastre de a ajuta să ne spui.

4. Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

5. Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

6. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important, vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului.

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp.vom alege pentru nava articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: pliabil joacăregele, umbrela de buzunar simplu, umbrela, casual femei, mini umbrela, roz umbrela, 36k, chineză umbrela, umbrela de buzunar, umbrela pentru femei

Numărul De Model a370
Funcția Pliere
Nume De Brand GQIYIBBEI
model Trei-pliere Umbrela
Produs Soare și ploaie Umbrela
Control Non-automată Umbrelă
Origine NC(de Origine)
Material 190T Nailon Tesatura
Dimensiune 48-53cm radius
Grupa De Vârstă Adulți
Tip Umbrele
Material Panou Strat Negru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare