TX-960 Profesionale Subteran Detector de Metale Pinpointer Detector de Aur Vânător de Comori Scanner cu 13" rezistent la apa Bobina

i109879

619.40lei

-206.46

825.86lei

-24 %

Produs nou

Profesionale Subteran Detector de Metale TX-960 Pinpointer Detector de Aur Vânător de Comori Scanner with13" rezistent la apa Bobina

Descriere:

Dacă sunteți experimentat sau un începător, această mașină este potrivit pentru o mare varietate de detectare medii.Cu O singură Atingere, TX-960 puteri cu simpla apăsare a unui singur buton, se reglează cu ușurință pentru mineralele din sol și este imediat gata pentru a începe căutarea.

Aplicație:

Detectarea obiectelor metalice îngropate în pământ.Utilizate pe scară largă în control de securitate, Arheologice, de Explorare, în aer liber, vânătoare de comori, material verificați etc.

Sugestii înainte de utilizare

1.Dacă semnalul este afișat în timpul anchetei, pentru a regla sensibilitatea într-o poziție inferioară și a începe să utilizați la un nivel inferior nivel de sensibilitate.

2. Nu folosiți în interior.Detectoare de Metal sunt potrivite pentru utilizarea în aer liber pentru semnale electromagnetice din mai multe aparate de uz casnic pot interfera cu detectorul.Dacă faci un interior demonstrație, aveți nevoie pentru a reduce în primul rând sensibilitatea, și detectarea de disc ar trebui să fie departe de aparatele de uz casnic, cum ar fi computere, televizoare, aparate de aer condiționat și cuptoarele cu microunde.Dacă detectorul de a face un neobișnuit bip, opriți aparatul.A se păstra departe de obiecte care conțin metal, cum ar fi pardoseli din beton și pereți.

3. Vă rugăm să utilizați 1 9 v baterii alcaline (6F22)Dacă doriți să utilizați un acumulator reîncărcabil, vă recomandăm să utilizați o hidrură de nichel-metal baterii reîncărcabile.

Caracteristică:

1,One-touch ușor de funcționare, dacă sunteți experimentat sau un începător poate folosi imediat.

2, design Frumos face aparatul este complet diferit de ceilalți.

3, de Înaltă Luminozitate LED Lanterna – Suplimentare, flash, suport pentru noapte căutarea, utilizarea de înaltă luminozitate LED-uri lanterna.

4, 13" rezistent la apa bobina poate permite utilizatorului căutare de metale în apă (operatorul nu este rezistent la apa)

5, ID-ul Țintă Legenda pe ecranul LCD—Funcționează împreună cu ID-ul Țintă Cursorul pentru a indica o țintă probabilă identitate.Există cuvinte și imagini pentru a arăta, probabil, material: FIER, FOLIE, 5 CENȚI, ALUMINIU, ZINC, BAN, 25CENT, 50 CENT+, apoi pentru a ajuta utilizatorul să se refere și să decidă dacă să sape ars țintă de către ei înșiși.

6, TOT din metal și moduri de Discriminare pentru a alege, one-touch de exploatare, discriminare permite utilizatorului să ignore gunoi și altfel de obiecte nedorite de buton one-touch, ușor de funcționare, se poate verifica pe ecranul LCD clar, Indică care a fost selectat sau anulat prin evidențierea cuvântul corespunzător de pe ecranul LCD.

7,Moneda Indicator de Adâncime a— adâncimea de o monedă, sau de dimensiuni similare țintă, este indicat in 2-trepte inch.Matura peste ținta cu bobina de 1 inch de la sol pentru a obține cele mai exacte de lectură.

8. Indicator pentru Nivelul bateriei—Indică starea curentă a bateriei.Detectorul va menține performanța maximă până când bateriile trebuie să fie înlocuite.Înlocuiți bateriile atunci când există doar 1 segment rămase.Vă puteți aștepta la mai mult de 8 ore de lucru în mod constant, în funcție de tipul bateriei si de calitate.Acces și înlocuiți bateria 1*9V(6F22), prin glisare capacul controlul locuințe.Scoateți bateriile atunci când TX-960 vor fi stocate pentru mai mult de 30 de zile.

9. Sensibilitate Reglabilă—TX-960 are opt (8) setări de sensibilitate, utilizatorul regla de mediu diferite.

Produse includ:

1 x Controller

1 x Superioară Stem

1 x Bobina & Stem

1 x Wing Nut & Bolț Filetat

1 x Manual de limba engleză

1 x Căști

1 x Geantă de transport

Transportul si Predarea cele Mai multe elemente din magazinul nostru vor fi livrate în termen de 3working zile de la plata verificate de I-dt.ro costul De transport maritim citat NU include taxe suplimentare de zonă de la distanță enumerate de companii Express ETA(Timpul Estimat de Sosire)afișate în listă este dat de companiile de transport maritim, dar care nu pot fi la fel de motiv de livrare întârziată litigiu.Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. Cumpărători ruși au fost solicitate să completeze numele complet; Brazilian cumpărătorii sunt obligați să părăsească CPF/CPNJ Număr; Chilian cumpărătorii sunt obligați să părăsească RUT numărul taxelor vamale si Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Reveni Dacă veți primi un element nu așa cum este descris,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și de a returna produsul pentru o corectă.Dacă primiți un element DOA (daune la sosire) sau defecte produse, vă rugăm să ne contactați.O înlocuire sau de restituire vor fi oferite după comunicare.Unele low-evaluate elemente nu ar putea fi returnate.Toate NON-Vânzător Greșeală a se întoarce, de transport maritim și de manipulare taxa ar fi de pe contul cumpărătorului Toate returnarea produselor trebuie să fie în ambalajul original, cu toate accesoriile incluse.Garanție Vom sta în spatele produselor noastre astfel încât vă sunt întotdeauna acoperite!Pentru a dovedi-l oferim GRATUIT Sase LUNI de garanție limitată.Vă rugăm să citiți următoarele detalii importante cu privire la Politica de Garanție.Ne garanteaza ca toate produsele să fie liber de defecte de material sau de manoperă timp de cel puțin 6 luni de la data cumpărării.Suntem pe deplin de a garanta clienților o schimb sau de restituire în termen de 7 zile lucrătoare în cazul în care elementul DOA (daune la sosire).Garanție exclude normal durata de viață a produsului uzura, uzura sau abuz.Garanția nu se aplică condiții care rezultă din utilizarea necorespunzătoare, abuz, neglijență, accidente, aplicarea necorespunzătoare, instalarea necorespunzătoare sau modificarea.Feedback-ul vă Rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu există nici o problemă cu plata, de livrare sau de produsele primite.Feedback-ul negativ nu ajuta pentru a rezolva problema.

Etichete: spyro, detector de arbore, ar944, TX960, aur hunter indica, detector de metal, pinpointer de aur hunter, detector tx 850, detectoare de metal detector de metale, căutare detectoare de metal

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Certificare NICI unul
Numărul De Model TX-960
Putere Tip Baterie-Alimentat
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand TIANXUN
Cu Ecran LCD Sau Nu Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare