1BUC XILO AXII Mult 5.8 GHz 1.6 dBi Gaine Antena U. FL LHCP/RHCP SMA Pentru FPV RC Drone Multicopter Jucarii Model DIY Accesorii Piese

i145964

53.02lei

-48.97

101.99lei

-48 %

Produs nou

XILO AXII Mult 5.8 GHz 1.6 dBi Gaine Antena LHCP/RHCP SMA / U. FL Pentru FPV RC Drone XILO AXII antene aduce același joc de-schimbare de performanță ca originalul Lumenier AXII antene cu superbe penetrare, puterea semnalului, și claritate - acum la un incredibil pret accesibil!XILO AXII antene sunt aduse la tine de la același producător de orignal AXII antena line, oferindu-vă de performanță, puteți conta pe.

În colaborare cu renumita FPV antena designerul Hugo de TrueRC va aduce una dintre cele mai performante FPV antene din lume.La AXII antena este un design original, care dispune de un nou RF cale tehnologie (rețea unică) permițându-i să fie incredibil de ușoare și mai mici decât o serie de alte 5.8 GHz CP antene.

Lung AXII a fost făcută cu mintea.Lungimea extins este utilă pe atât de drone și ochelari de protecție.Pe drone, mai mult de design devine antena element mai departe de atât electronice și fibra de carbon de cadru, care poate provoca interferențe.Pe ochelari de protecție, un semnal comun de blocare este de fapt capul tău, cel mai vizibil atunci când sunt de zbor la tine.Această antenă oferă o mulțime de spațiu pentru a aduce antena afara și deasupra spațiului liber, oferindu-vă 100% pur AXII semnal!

Chiar dacă AXII este atât de mic și ușor, nu sacrifica performanta.În fapt, aceasta surclasează cele mai multe alte antene în toate categoriile.inginerie a dat aceasta antena o aproape perfect 1.0 Axial raport rezultând într-un adevărat circuit.Pe deasupra, AXII-a ridicat max câștig de 1,6 dBic care să permită o mai bună și de penetrare.Acesta are o lățime de bandă largă care acoperă populare FPV banda de 5GHz la 5.5 GHz-6.0 GHz, asigurându-vă că aveți un semnal clar și puternic, indiferent de frecventa care ești.

La AXII este conceput pentru a fi ultra-durabil și a pune sus cu bătăi FPV pus pe antenele lor.Cablul este un semi-rigide, acoperite cu negru RG402 cablu și 100mm lung, care să permită 90 de grade sau mai mult de libertate.SMA legătură este întărită cu un guler de metal ondulat la baza pentru un plus de suport.Invelisul exterior este fabricat din rezistent la impact material policarbonat, și este închis la garda antena elemente de interior.

Notă: atunci Când instalați, asigura antena prin conector SMA, nu t&wist pac.

Descriere:

Brand: XILO

Model: AXII Obține: 1.6 dbic Axial ratio: 1.0 (aproape perfect) lățime de Bandă: 5.5 GHz-6.0 GHz Radiații Eficienta: 98% SWR: Greutate: 10.5 g / 2g / 4.8 g Dimensiuni: 125mm x 16mm --- Antene Lungi cu SMA 15mm x 16mm --- Antene cu conector U. FL 24mm x 16mm --- SMA Antenă Cablu Lungime: 60mm --- Antene cu U. FL conector Cablu: Semi-rigide RG402 Conector: SMA / U. FL Lucrari de mare atât ca transmiterea sau primirea de antena Compatibil cu alte stiluri de 5.8 GHz LHCP antene

Polarizare: Mana Stanga Circular/Dreapta Circular (LHCP/RHCP)

Pachetul Inclus:

1x XILO AXII Mult 5.8 GHz Antene cu SMA SAU 1x XILO U. FL AXII 5.8 GHz Antene cu conector U. FL

SAU

1 x XILO Stubby SMA AXII Antena 5.8 GHz

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Etichete: lhcp antena sma, frsky rxsr, tbs echipa blacksheep, camera fpv 4s, turnat sub presiune elicopter, antena tracker, fpv motor, tja1050, antena fpv, fatshark hdo

Dimensiune as show
Material Material Compozit
Instrument De Consumabile Alte
Patru-wheel-Drive Atribute Alte
Origine NC(de Origine)
Upgrade Componente/Accesorii Alte
Pentru Un Tip De Vehicul Elicoptere
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Alte
Numărul De Model XILO AXII
RC Piese si Acc Alte
Certificare NICI unul
Parametrii tehnici Valoarea 2
Nume De Brand Topacc

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare