1 buc Rotund de Cauciuc Bobina Titularii de Cusut Bobina Inel de Organizatori pentru Metal Plastic Masina de Cusut Bobine de Stocare Consumabile de Cusut

i1451

17.71lei

-7.6

25.31lei

-30 %

Produs nou

1 buc Rotund de Cauciuc Bobina Titularii de Cusut Bobina Inel de Organizatori pentru Metal Plastic Masina de Cusut Bobine de Stocare Consumabile de Cusut

Premium Material: mașină de Cusut bobinei titularii sunt realizate din cauciuc premium, care sunt durabile și de lungă durată pentru organizarea bobine de bine.

Caietul de sarcini: Bobină organizatorii măsurile de aproximativ 13,5 cm în diametru, dimensiunea marginii este de aproximativ 2,3 cm.

Aplicarea pe scară largă: mașină de Cusut bobinei deținătorii de lucru pentru majoritatea brand de metal sau de plastic masina de cusut bobine, cum ar fi Cantareata, Frate, Kenmore, Babylock, Bernina, Elna, Janome și mai mult.

Bobina Organizator: bobina inel protectoare pot organiza bobine bine pentru a preveni separarea sau încurcarea firului pe bobină, într-adevăr economisi spațiu.

Lista de ambalare: pachetul include 1 buc masina de cusut bobină de titularii de drepturi, care pot convenabil pentru depozitare mașină de cusut bobine.

Etichete: aja de cusut de stocare, coase cusut bobine, faianta mașină de debitat, tricot fire, titularul fir, slinger mașină de cusut accesorii, dpx17, bobina, clip coase, lemn masina de cusut bobine

Utilizare pentru De Cusut,Tricotat,Broderie,Cross-Stitch
Dimensiune 135mm
culoare Aleatoare
Utilizarea Broderie
Produs Bobine Suport Inel
Nume De Brand JAY ACASĂ
Origine NC(de Origine)
Pachet 1 buc
Tip 3 accesorii de cusut
Tip 2 Cusut Bobinei Suport Inel
Material Cauciuc
Numărul De Model A207
Tip Bobine De Stocare Inel De Cauciuc

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare