En-Gros De Culoare Fuchsia Sirenă Timp De Domnisoara De Onoare Rochii Pentru Femei 2020 Sexy Pe Un Umar Domnisoara De Onoare Rochie De Petrecere Rochie Ieftin

i14147

315.19lei

-20.11

335.30lei

-5 %

Produs nou

1. Orice întrebări(cum ar fi culoarea,dimensiunea standard,personalizate,atunci puteți să-l,urgent service,schimba stilul de rochie,reduceri și așa mai departe,vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.

2.Ne poți spune toate cerințele dumneavoastră de mesaje atunci când efectuați comanda.

3. Avem DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS și toate celelalte express mod de transport maritim.

Toate rochiile pot fi făcute la comandă.Te rog da-ne următoarele informații, dacă doriți:

Opțiunea 1-8 este măsurată în ___ (CM sau inch)

1.Bust = ___

2.Talie = ___

3.Solduri = ___

4.Umăr la umăr= ___

5.Umăr la talie= ___

6.Gol de la etaj (fără pantofi)= ___

7.Înălțime= ( fără pantofi)= ___

8.Pantofi Height= ___

1 : rochia Asta nu auinclus orice accesorii, cum ar fi mănuși, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini).Licitatia este pentru o rochie numai!

2 : De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

Ne poate plia rochie de interior pentru a proteja ștrasuri din mărgele sau siret.Vom pune rochia într-un sac de curier.Aburi de presă este recomandat după internaționale de transport

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Dar dacă aveți orice sugestii,vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce astfel de taxă.

1 .Iti oferim personalizate de servicii?

o.Da,facem.Putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.

2.Va rochia arata exact cum se arată în poze?

o.Vă rugăm să rețineți că produsele noastre sunt realizate manual, iar acestea nu pot fi 100% exact ca elementele din poze.Doar ca imagini pictate manual, pictura aceeași imagine de două ori nu poate fi niciodată exact la fel.Fiecare listă este pentru a face un produs care este de aproximativ 95% ca element în fotografiile pe care le-au furnizat.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere.

1.Nostru Anulări Politica

o .Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

b .Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

c .Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

d .Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

2.Revenind Pentru Înlocuire sau de Restituire

o.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia a fost facuta la comanda dumneavoastră caietul de sarcini.Încercați pe rochia ta cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.

b.Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și fără parfum.

3.Defecte, Deteriorate sau Misshipped Elemente

o.Sunteți eligibil pentru o rambursare completă prețul de cumpărare plus cheltuielile de transport pentru defecte, deteriorate sau mis-a trimis materiale.Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul de livrare, trebuie să obțină mai întâi o "Dovadă de Daune" documentația de la curier.

4.Procesul De Returnare

o.Depune o cerere de retur la noi în termen de 15 zile de la comanda expediției.Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur.Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă de la magazinul meu.

b.După ce vânzătorii noastre a aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul și completat Formularul de Returnare a Produsului înapoi la noi ACUM.

c.După ce a primit de la instituția noastră, întoarcerea ta va fi procesată în 1 până la 3 zile lucrătoare.O dată cu întoarcerea ta este confirmat și inspectate, vă rugăm să permită până la două cicluri de facturare pentru a fi creditate în contul dumneavoastră.Produsele returnate în inacceptabil condiție nu vor fi procesate ca restituirile și va fi trimis înapoi la tine.

*Lăsând un feedback neutru sau negativ nu poate aprofundată a rezolva problemele dumneavoastră.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

*Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total serviciu, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating.

Ați putea dori, de asemenea

Etichete: sacou rochie sexy, rochie de culoare fuchsia, lung rochie de petrecere, rochii pentru femei, rochie de bal de epocă, mireasa menajera halat, wed rochie 2020, fuchsia femeie, imperiul taie rochie, rochie fuchsia, domnișoara de onoare halat de mătase

Talia Naturale
Ieftin Sub 100
Decor Drapat
Nume De Brand Eeqasn
Numărul De Model oaspete de nunta rochii
Decolteu V-Neck
Tip De Element Rochii Domnișoare De Onoare
dimensiunea peste NOI dimensiuni 20W USD 19 mai
Maneca Stil Fără mâneci
Imagini Reale Da
Personalizat dimensiune mai mare decât NE-Dimensiune 20W NE-20.00 dolari mai mult
Element De Moda backless
rochie formale Debut/Banchet/Nunta/Minge/Bal/Absolvire
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Mireasa, Domnisoara De Onoare/De Seara Formale Cina/Ceremonii/Celebrity/Cocktail/Petrecere
rochie pentru petrecerea de nunta oaspete de nunta rochie
Silueta Sirenă/Trompeta
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Alte CPF necesară dacă din Brazilia sau Argentina, Angola
Nunta Rochie De Petrecere vestido madrinha
Grupa De Vârstă Adult
Tesatura Tip Satin
Built-in Sutien Da
vestido longo Rochii Domnișoare De Onoare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare