0#400 De Găuri Goale Capsulă Pulbere De Umplere Cu Pulbere Placa Capsulă Capsulă De Porțelan Manuală De Umplere Instrument

i11250

377.71lei

-334.97

712.68lei

-47 %

Produs nou

Caracteristică: 1. Capsula de umplere placa este umplut cu 400 de capsule, la un moment dat.Acesta este compus dintr-o directoare aranjament placa, o placă de acoperire, un mijloc de înmatriculare, un corp de înmatriculare și un praf de răzuire placa.

2. Realizate din plastic de înaltă calitate farfurie.Dimensiuni Precise, ușor de utilizat, rapid și convenabil de umplere, chiar și de încărcare.

3. Imitat mecanice automate aranjament modele, cu rapid capsulă aranjament de viteză și de înaltă automat aranjament rata, un minunat non‑mecanice de umplere a capsulelor instrument.

4. Concepute și prelucrate complet în funcție de caracteristicile de gol capsule și principiul de capsula de umplere mașină, care este similar cu cel mecanic aranjament de capacul și corpul capsulei.

5. Amenajarea viteza este rapid și întreaga placă de acoperire este blocat, astfel încât nu este nevoie pentru a aranja capsulă și se acoperă unul câte unul manual.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Capsule De Umplere

Material: Plastic

Dimensiune: Aprox. 36.5 x 24.5 x 6.5 cm / 14.4 x 9.6 x 2.6 în

Scop: Folosit pentru umplere cu pulbere de 0# , gol capsulă (capsula poate fi umplut în mod normal, dacă capsula este ușor deformat)

Noul tip de semi-automata de precizie de umplere a capsulelor de bord este fabricat din ABS de turnare și formare, care este mai precisă decât acrilic placa de foraj manual și lipici inserați codul în piață.Mai durabil, și modele frumoase, arc tratament jurul produsului, o operare confortabila.Luminoase de culoare, duritate, grosime material; dimensiuni Precise, ușor de utilizat, rapid și convenabil de umplere, chiar și la încărcare; Imitarea automată aranjament modele de mașini, capsula aranjament viteza este rapidă, automată aranjament rata este mare; Minunat non-mecanice de umplere a capsulelor instrument, cu mare dispunerea automată a întregului bord, întreaga tablă se umple de praf, întreaga tablă de blocare a capacului, de înaltă eficiență și de înaltă calificare rata de capsulă.

Utilizare:

1. Aranja aranjament placa pe placa de acoperire.

2. Pus într-o cantitate adecvată de capsulă capac

3. Se agită pentru a face gura capsula cădea în sus în gaura de capsula placa.

4. Turna excesul capsulă capac.

5. Scoateți aranjament placa.

6. Acoperiți placa de mijloc pe capacul în sus.

7. Pune tava pe corp bord.

8. Pus într-o cantitate corespunzătoare de corpul capsulă și se agită pentru a face gura capsula cădea în sus în gaura de capsula placa.

9. Turna excesul corpul capsulă și scoateți tava.

10. Se toarnă pulberea de pe corpul bord și racla și înainte și înapoi cu o racletă.

11. Rândul său, se suprapun mijlocul placă de acoperire placă de peste pentru a acoperi corpul placa.

12. Apăsați tare cu ambele mâini pentru a bloca capsula.

13. Apoi scoateți placa de acoperire.

14. Scoate placa de mijloc, acum umplut capsule sunt pe placa de mijloc.

15. Atingeți ușor placa de mijloc pentru a face capsulă cad.

16. Umpleți recipientul pentru a finaliza o capsulă de umplere.

Lista de pachete: 1 x Aranjament Placa 1 x Praf Placa de Presare 1 x Mijloc de Înmatriculare 1 x Placa de Acoperire 1 x Placă Corp 1 x Pudră Racleta 2 x Mâner

Etichete: corp capsulă, gol capsule vegetariene, oamenii capsulă, gol legume capsule de mărimea 0, masina telefon mobil de buzunar, capsulă goală, material de umplutură pentru jucării, concasor pastila, metal capsulă capsulă, capsula gol size000

Nume De Brand TMISHION
Numărul De Model Capsula De Umplere
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Tip De Element Pastila Cazuri & Repartitoare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare