Nou
Europene Farmecele argint 925 industria grea baroc pearl lanț gros Pandantiv colier simplu temperament pentru femei

Europene Farmecele argint 925 industria grea baroc pearl lanț gros Pandantiv colier simplu temperament pentru femei

i81754

101.09lei

-97.12

198.21lei

-48 %

Produs nou

Sfaturi:

Deoarece este produs și wholesaled în propria noastră fabrică, este nevoie de o mulțime de forță de muncă pentru a verifica și de a distribui bunuri, iar profitul este mic.Este recomandat ca utilizatorii să verificați mai întâi stiluri de produse într-un număr mic de amestecat loturi inainte de a comanda în loturi.Este necesar să se cumpere în loturi. (Mici probleme, cum ar fi mici de frecare nu sunt probleme de calitate.Bijuterii Hand-made va avea urme de hand-made, perfectionisti plasa comenzi cu atenție).

Toată lumea are diferite estetica și calitatea vedere.Pentru a evita dispute inutile, vă rugăm să achiziționați o cantitate mică de bunuri întâi și apoi fac comenzi vrac.

【1】magazinul Nostru suporta 7 zile nici un motiv să se întoarcă , a Reveni cu probleme de calitate în termen de 15 zile .Produsele nu pot fi returnate după data scadenței.

【2】Pietre, cristale și perle de apă dulce va fi normal pete

[3] Dacă nu sunt evidente fisuri, zgârieturi, margele care se încadrează și decolorat, vă rugăm să furnizați fotografii reale la serviciul clienți pentru a aplica pentru o restituire.

[4] A de zi cu zi volumul de livrare este mare, și este imposibil de a verifica fiecare produs in loc.Dacă primiți marfa, verifica-le mai întâi și să le întoarcă în timp, dacă există probleme.

[5] imaginile sunt fotografii reale.Datorită diferite de iluminare și monitorizează, pot exista mici diferențe de culoare între real fotografii și imagini.

Produsele din magazinul nostru sunt de argint 925 produse, iar certificatele pot fi personalizate.

Timp de livrare: contactați serviciul clienți pentru anumite termenul de livrare.

Produsele de pe rafturi pot fi în stoc sau în producție.După ce ia comanda, vă rugăm să trimiteți numărul de ordine la serviciul clienți pentru a verifica dacă există orice stoc sau când va sosi pe zi.Vă mulțumesc pentru cooperation.By în mod implicit, acesta este trimis de către Express.SF Express trebuie să facă până la poștaș.

Servicii pentru clienți on-line timp: 9:00-12:00/13:30-17:3

Etichete: Argint 925 bijuterii cheie, Argint 925 bijuterii celtice, Argint 925 placat cu jewerly, edel argint 925 bijuterii, Argint 925 bijuterii set, Argint 925 bijuterii valentine, Argint 925 zână bijuterii, Argint 925 templu bijuterii, 925 de bijuterii de argint ohana, il 925 de bijuterii de argint

Tip Lanț O-lanț
Ocazie Petrecere
Colier Tip Pandantiv Coliere
Specii Colier
Stil Femei
Origine NC(de Origine)
Metale De Tip Argint Tibetan
Categorie Produs Articol
Numărul De Model ÎNTR-B820
Puritatea Aur Alb
Compatibilitate Toate Compatibile
Gen FEMEI
Nume De Brand QUFUNI
Forma\model Picătură De Apă
culoare Speciale în formă de șirag de mărgele lanț colier
Material Metal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare