смарт часы onoare ceas es versiune globală SpO2 monitor de ritm cardiac 1.64 inch AMOLED, android, IOS relojes smartwatch 2020 pentru bărbați

i189325

327.04lei

-183.96

511.00lei

-36 %

Produs nou

Caracteristici Principale

Model -------- Onoare Ceas ES Ecran -------- 1.64 inch AMOLED Touch Display, 456 x 280 pixeli capacitatea Bateriei -------- 180 mAh Caracteristică 1 -------- monitorizarea ritmului Cardiac, nivelul de Oxigen în Sânge Caracteristică 2 -------- Mișcare Caracteristică asistent 3 -------- monitorizare Somn Caracteristică 4 -------- antrenament Personalizat moduri Caracteristică 5 -------- Automate de antrenament Caracteristica de detectare 6 -------- rezistent la apa 5ATM Caracteristică 7 -------- declanșatorul de la Distanță Caracteristică 8 -------- asistent Telefon Caracteristică 9 -------- ceas Animat se confruntă Greutate -------- Aproximativ 21 g (fara curea) timp de Încărcare -------- aproximativ 65 de minute

FAQ

1. Despre UE depozite de transport maritim și de livrare în mod Normal, ne va livra in 48 de ore( zi de lucru) 2. Despre Garanție și După vânzare Service vă Rugăm să verificați în acest link Cum să se conecteze la Telefonul : 1. Instalați Huawei Sănătate APLICAȚIA QR-code sau App Store.Lansa APLICAȚIA și urmați instrucțiunile sale, apoi faceți clic pe "Pereche" buton, și selectați în funcție de dispozitiv inteligent.Nevoie de a actualiza APLICAȚIA la o versiune mai nouă . 2. Încărcare la pornirea sau repornirea dispozitivului, apoi înapoi la APLICAȚIA, faceți clic pe noua serie dispozitiv pentru a începe pereche, complet pereche atingând în funcție de zona de pe dispozitiv.Observație: Pentru Alte Branduri de Smartphone-uri , Metode de a instala "Huawei App de Sănătate", după cum urmează 1. Căutare și instalați "Huawei Galerie APP" În "Google Play Piață" 2. Căutare și instalați "Huawei App de Sănătate", În "App Huawei Galeria" Notă: Pentru non-Huawei/Onoare telefoane mobile, dacă instalați Huawei sănătate aplicația direct în Google play, vi se va cere pentru a instala 4.0 huawei servicii de telefonie mobilă plug-in, dar 4.0 versiune plug-in nu poate fi găsit direct în Google play.În continuare, se prezintă o metodă pentru a instala Huawei app de sănătate Metoda 1: Cum să utilizați: Descărcați APTOIDE cerere prin link-ul, și apoi descărca 4.0 plug-in prin APTOIDE de aplicare, a se Vedea de unghii de partajare de fișiere pentru demo video 1. Descărcați APTOIDE aplicarea la acest link: https://aptoide.it.aptoide.com/amp 2. De căutare și de a descărca Huawei Servicii de telefonie Mobilă (versiunea 4.0) în APTOIDE. 3. Descarcati Huawei Sănătate App în Google Play.Apoi conectați Huawei Sănătate Aplicația pe dispozitivul dvs. și puteți să-l utilizați.Metoda a Doua: Cum să utilizați: Google căutare a browser-ului huawei servicii de telefonie mobilă apk, după descărcarea și instalarea, puteți utiliza Huawei sănătate app Demo video:

Detalii Produs

Onoare Ceasul ES

1. 64' AMOLED Touch Display bezel-less full-colour display oferă imagini vii, care ajustează automat luminozitatea în funcție de lumina ambientală pentru toată ziua lizibilitate.Complicate 2.5 D capac de sticlă este plăcut pentru ochi, și netedă la atingere.

Luminoase și Aerisite, pe Încheietura mâinii grosimea cazul ceas este măsurată la doar 10.7 mm, împreună cu o 30mm-cadru larg de a face un ceas se potrivesc perfect pe încheietura mâinii.Curele pentru Fiecare Stil easy - fit curele sunt concepute pentru a se potrivi cu fiecare personalitate și stil - de la sport la casual, sau chiar futurist.

Personalizat Fata Ceas Seta fotografia ta favorită ca fata ta ceas.Acum puteți personaliza chiar principala grijă față de cules doar datele pe care doriți să le vedeți.Cu mereu-pe ecran, puteți verifica ora și personalizate de date ori de câte ori, oriunde.

12 Animate,Antrenament Cursuri de Prea ocupat pentru a lovi sala de sport?ONOARE Ceas ES are spate, vine cu 12 animate antrenament cursuri și 44 de corp standard-mișcarea animații, inclusiv biroul rapid-antrenament.

Automate de Antrenament Recunoașterea Automatially detectează atunci când se execută outdoorindoor, mersul pe jos outdoorindoor, canotaj, saupe lial Nimic din munca ta trece neobservat!

95 Diferite de Antrenament Modes4 Nu conteaza daca sunt in aer liber sau de interior antrenamente, există unele ething pentru tine.ONOARE Ceas ES vine cu 10 de profesionist antrenament n moduri - inclusiv mersul pe jos, alergare, ciclism, înot - oferta la nivel înalt de urmărire de fitness cu orientare personalizată.Puteți găsi, de asemenea, preferate de antrenament de la unul din 85 personalizate moduri de antrenament pentru a vă ajuta să rămână activi și implicați.

Personalizat Post-antrenament de Orientare ONOARE Ceas ES monitorizează eficiența regim de formare, și oferă personalizate de instrucțiuni și recomandări, bazate pe indicatori în timp real, inclusiv ritmul cardiac si calorii arse.

10-zi de Viață a Bateriei, pe o Singură Încărcare de ONOARE Ceas ES are până la 10 zile de viață a bateriei la o singură încărcare.Dacă bateria rămâne fără suc, cu 30 de minute de încărcare rapidă poate alimenta o săptămână de utilizare tipică".

Vă permite să vă Relaxați, Lulls să Dormi ONOARE Ceas ES este alimentat de TruSleepTM tehnologie care științifice specializate în stadiile de somn (adânc, lumina, somnul REM și treaz) și respirație analiză, pentru nivelul înalt de urmărire de somn dintr-o privire.Personalizate evaluări și recomandări oferi crucial înțelegere pentru a vă ajuta să vă atinge mai bine calitatea somnului.

Ciclul de sex feminin Tracker Ciclul De sex Feminin Tracker' cum urmează cicluri menstruale, și prezice când perioada următoare vor veni și vor pleca.ONOARE Ceas ES puteți trimite, de asemenea, memento-uri pentru începerea menstruației sau ovulatie, ajutându-vă să rămâneți informat și pe pista de la toate timpurile!

Etichete: hiawei ceas gt 2, smartwatch, ary ceasuri, ceasul meu 5 versiune globală, amazfit os, ceas, onoare, hs6620d ceas inteligent, bărbați ceas, huawei watch

Sistemul NICI unul
Tip Pe Încheietura Mâinii
Stil Moda
Camera Din Spate NICI unul
Mișcarea De Tip Electronice
GPS No
Nume De Brand onoare
Baterie 180mAh
Forma Ecranului Pătrat
Timp De Încărcare aproximativ 65 minute
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Mecanism No
Baterie Detasabila No
Funcția calendar
ROM 4GB
Carcasa Din Material ALIAJ
Rezoluție 456 x 280
Mai Multe Cadrane Da
Capacitatea bateriei 180-220mAh
Banda Detasabila Da
Grad Impermeabil Viața rezistent la apa
Compatibilitate Toate Compatibile
Model onoare ceasul es
Origine NC(de Origine)
Cartela SIM Disponibil No
Material De Trupa Gel De Siliciu
Descarcă APP Disponibile No
Certificare CE
Modul De Rețea NICI unul
RAM 128MB
Dimensiunea De Afișare 1.64 inch
De Viață A Bateriei 10 zile
Limba Greacă

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare