2020 la Modă la Modă cu Gluga-O singură BUCATĂ 3d Hanorac Hanorac Barbati Femei Top 3D de Imprimare O singură BUCATĂ Copii Pulover Casual

i189123

40.43lei

-28.12

68.55lei

-41 %

Produs nou

NOTĂ:

1.Eroare dimensiune: Dimensiunea Diagramă Pentru Țiglă Manual de Măsurare,vă Rugăm să Permiteți-Eroare de 1-3cm (1cm=0.3917 inch)

2. Culoare: Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare.Asa motive e permite rezonabil diferență de culoare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Răspunde: Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor,vă rog să nu ezitați să ne contactați!Va vom raspunde cat mai repede posibil.Vă mulțumesc !

Nume produs: 3D Hoodies & Tricou

Stil: Casual, Fashion

1. Timp de preparare : avem nevoie de 3-5 zile Lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Timp de livrare : Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul nu va fi mult timp.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi o REDUCERE de 5% pentru urmatoarea comanda.

2. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: hoodi, mens darkred hanorace, rezolva-o singură bucată, barbati hoody, barbati hanorace vike, ghibli led, emo tricou, cycl jersey, pulover ni, legend of zelda

Maneca Stil Regulat
Numărul De Model 3D Hanorace
Stil stilul punk
Nume De Brand Rholycrown
Tip Regulat
Cu glugă Da
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Grosime STANDARD
Pentru sezonul Primavara,Toamna,Iarna
Calitate De Înaltă Calitate
Guler Cu glugă
Parte Detașabilă NICI unul
Material Poliester
Model Tip Desene animate
Lungime maneca(cm) Plin
Numele produsului 3D Hanorace
Tip De Închidere NICI unul
Gen Bărbați / Femei
Tip De Element Hanorace Jachete
Print O SINGURĂ BUCATĂ
pentru oameni Barbati/Femei/baieti/fete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare