2 buc MV04 cameră cu patru paturi ALPI Motorizate de Control de la Distanță+Intrare Potențiometru 9-12V AC de Control de la Distanță Bord

i173384

298.09lei

-94.15

392.24lei

-24 %

Produs nou

2 buc MV04 cameră cu patru paturi ALPI Motorizate de Control de la Distanță+Intrare Potențiometru 9-12V AC

Descriere:

Acest pachet foloseste PROCESORUL de control semnalul de intrare de selecție și de control de rotație a motorului potențialul de a controla

volumul.Folosind original ALPI coajă de metal sigilate potențiometru, fiabilitate și performanțe excelente de calitate.

La MV04 cameră cu patru paturi potențial, un set de echilibrat intrări și 3 single-ended de intrare.

Vine cu un dedicat de control de la distanță, control de la distanță sau de funcționare manual, foarte complet.

Tensiune de operare: 9-12V AC sursa de alimentare.

Dimensiune :: semnal de intrare comutator de bord 130mm * 50mm.

CPU: 120mm * 55mm.

RCA singur încheiat de intrare x 3 + intrare XLR x 1

Singur s-a încheiat ieșire RCA x 1 sau ieșire XLR

Manual selectorul de intrare și potențiometru este, de asemenea, disponibile

La bord, regulator de putere în circuitul de

Folosește 100K ALPI JAPONIA motorizate potențiometru

Lista De Pachete:

2pc Placa de baza. 2 potențiometru bord 2pc receptor IR 2pc Semnal selectați pulse switch 2pc control de la Distanță

Shippment:

1.Oferim transport gratuit internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire.Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/FedEx alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente.Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport.

2.De transport maritim internațional necesită complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va fi afectată de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

3.Timp de Livrare:Bazat pe China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile lucrătoare.În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare.

Întoarce & Înlocuiri Și Reparații:

Acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 30 de zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 30 de zile de la primirea comenzii.Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală.Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

Feedback-ul:

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Etichete: alpii motor, potențiometru wifi, alpii rh2702, rh2702, potențiometru de control de la distanță de volum, potentiomet, 10k potențiometru cu comutator, bicicleta potențiometru, comutator clasic, potențiometru de control de la distanță

Putere Maximă Per Canal NICI O PUTERE
Nume De Brand Jolooyo
Numărul De Model 2pc MV04 Cvadruplă -D138

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare