Rotirea Înstelat Proiector Lampa de Noapte Sky Star Copii Copii Copii Dorm Romantic USB cu LED-uri de Proiecție, Lumini de Crăciun Cadou de Vacanță

i15795

36.09lei

-8.47

44.56lei

-19 %

Produs nou

Rotirea Înstelat Proiector Lampa de Noapte Sky Star Copii Copii Copii Dorm Romantic USB cu LED-uri de Proiecție, Lumini de Crăciun Cadou de Vacanță

Caracteristici:

1. Multifuncțională.Deschide coajă, schimba lumina de proiecție într-o secundă, și de a crea cea mai romantica scena pentru tine.un cadou perfect pentru iubitul, prietenii, frmilies.

2. Două tipuri de alimentare. 4 x AAA baterii și alimentare USB pentru a comuta, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la energia electrică.

3. Variază de culori.Star moon violet, stele, luna roz, stele, luna albastră, vă dau mai multe opțiuni.

Caietul de sarcini:

Sursa de lumina tip: LED star lampa proiector

Lampă capac material: plastic

Dimensiuni: 14,5 x 13 x 13cm/5.71 x 5.12 x 5.12 în

Tip comutator: buton tip

Stil: stil Chinezesc

Sursa de lumina putere: 3W

Alimentare: 4 x baterii AAA ( nu sunt incluse ) si alimentare prin USB

Culoare: violet, roz, albastru

Principalul domeniu de aplicare: coridor, de agrement și de divertisment, hotel lobby, sala de expozitie, hotel

Cerere ocazie: ceremonia de deschidere, ziua de naștere, ceremonia de decernare a premiilor, cadourilor de afaceri, publicitate, promovare, aniversare, relații publice, planificare, expoziție, festival, beneficiile angajaților, relocare

Instrucțiuni:

Un buton este alb întrerupător de lumină, apăsați mai întâi pentru a deschide, în al doilea rând pentru a opri.

B butonul este de culoare comutator de lumină, apăsați mai întâi pentru a deschide, în al doilea rând pentru a opri.

Atunci când Un buton este deschis, apăsați B pentru a schimba culoarea de lumina; atunci Când butonul B se deschide, apăsați-O pentru a schimba culoarea luminii.

C buton este proiecția coajă de rotație comutator.Ambalare: 1 x LED Star Sky Lampa de Proiecție

1 x Linie de Date USB

1 x Manual de Utilizare

*Acceptam Alipay, West Union, TT.

*Toate majoy cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

* Vă rugăm să ia 1 minut pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente în stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc!!!

Adresa De Livrare

Am expediat doar la adresa la care este furnizat de I-dt.roanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Metode De Transport

Suntem coopereze cu DHL, UPS, FEDEX, EMS sau prin recomandată(China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer).Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi.Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.

Timp De Transport Maritim

Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.

În Timpul Timp De Transport Maritim

Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim.Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.

* Fiecare element va fi testat înainte de expediere.

* Am 2 ani de garanție limitată pentru fiecare element defect(cu Excepția operație greșită sau fizice deteriorate de către cumpărător)

* Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție și în ambalajul original.Vă rugăm să ne oferi numărul de urmărire în timp, precum și.Clienții sunt responsabili pentru retur taxa de transport.

* Dacă doriți restituire, deoarece elementul este rupt sau nu poate fi repaird.Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

* Orice probleme de calitate sau de shippment daune, vă rugăm să ne arate raportul de testare sau fotografiile, va vom Returna 50%-100% bani pentru tine.Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, scrash.

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, este ok pentru a reveni la noi în termen de 15 zile.Vom rambursa intreaga după primirea retur colet, dar va trebui să plătească taxa de transport maritim.

* Dacă mai mult de 60 de zile nu a primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi transportul de protecție.O r Vom verifica dacă puteți primi pachetul, Dacă nu, vom rambursa intreaga.

* Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

* Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la I-dt.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

* Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

Rotirea Înstelat Proiector Lampa de Noapte Sky Star Copii Copii Copii Dorm Romantic USB cu LED-uri de Proiecție, Lumini de Crăciun Cadou de Vacanță LED Star Sky Lampa de Proiecție;Rotativ Proiector Înstelat Lampă, Lampă de Noapte;

Etichete: tag noapte înstelată, proiector de stele, cer luminos proiector, lampa led, lipici cer, joc sky, drăguț proiector, galaxi proiector, lampa usb, proiectorul cu laser

Certificare ce
LED Star Sky Lampa de Proiecție lampa de noapte
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Corpul Material ABS
Rotirea Înstelat Proiector Lampa sky star
Nume De Brand KH-LITEC
Forma RUNDA
Putere 0-5W
Origine NC(de Origine)
Este Nevoie De Baterii No
Este Baterii Incluse No
Lumina De Noapte Proiector de stele
Generarea De Energie Comutator
Tip proiector
Numărul De Model LED Înstelat Proiecție Lampă de Noapte
USB de Proiecție, Lumini copii lampa
Tensiune 36V
Este De Becuri Incluse Da
Tip Baterie NICI unul
Utilizare Vacanta
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tip De Element luminile de noapte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare