200W AI-2000C RGBW led Panou Lumina 12 Efecte Speciale de Iluminare APLICAȚIE de Control de Fotografie de Studio de Film video cu LED-uri de lumină + Softbox

i15466

2 981.36lei

-156.91

3 138.27lei

-4 %

Produs nou

Yidoblo AI2000C 200W RGB Panou LED Lumină Moale Lampa de Control APP Pentru Filmare

Producția Introducere: AI-2000C este noul RGBW LED-uri de tehnologie a fost aplicată cel mai bine vandut serie!Se poate seta atmosfera speciala de locație, cum ar fi KTV, bar, petrecere și este cel mai bun partener pe interviu, difuzat și digital cinema, camere video, foto de fotografiere.Cu flexibilitatea de LED-uri RGB, mai multe efecte de iluminare pot fi realizate și cu siguranță vă poate ajuta să transfera-ti imaginatia pentru a practica.

La RGBW sprijină cu DMX control care permite chiar și mai mult posibilitatea de pe orice aplicație.

DMX control pot fi programate pentru a crea diferite medii de mișcare ca masina de politie de lumină sau de orice altă culoare efecte mișcare.

Aceasta va fi o soluție excelentă pentru portabile efect de lumini și microfilming de producție.Caracteristici:

1.Design Special, poate fi ușor de a crea 12 tipuri de efect de iluminare: mașină de poliție,fulger,foc,pulsat,color chase,auto-ciclu,lumânare,foc de artificii,paparazzi,club de lumini,lumina storbe, nori. 2.RGB colorate reglabil, puteți regla lumina la roșu, galben, albastru, verde, violet ect.și orice culoare-amestec de lumini. 3. Temperatura de culoare poate fi reglabil între 2800k și 10000k, pe deplin reglabile de la 0% la 99%.

4. Precis de Redare a Culorilor cu mare intensitate.( CRI>95ra), iluminare perfectă alegere pentru film și de servicii TV, live studio setup și publicitate.

5. Culori RGB, control Variabil opțiuni sunt disponibile: de la bord Panoul de control, de la Distanță, DMX & App Telefon.

6. Naturale Umbra Predare: Amestecarea roșu, verde, albastru și alb Led-uri într-unul omogen fascicul de lumină moale.

7. Frumos moale Fascicul de Lumină, și este o combinație de o selecție precisă de difuzie panouri.

Model: QP-2000C

Putere: 200W

Luminanță: 20000lux

CRI: 95RA

Temp de culoare: 2800k-10000k

Sursa de lumina: RGB+W (3IN1 +1 cip Separat)

Material: Față-Verso Placă De Aluminiu

Unghiul De Lumina: 120 Grade

Culoare Carcasă: Albastru

Ajustare: Panoul de control, de la Distanță, DMX, App Telefon

Cum de a controla prin telefon app?

1. Pentru iPhone, căutare "DISON-a DUS" în iPhone App store, descărcați-l, sau pur și simplu scana codul QR de pe

produs.

2. Pentru smartphone-uri Android, doar scana codul QR de pe produs.Pachetul include: (stand lumina nu este inclus)

1 * AI-2000C Panoul de Lumina

1 * control de la Distanță

1 * Difuzor

1 * Adaptor AC &linia de alimentare

1 * Sac Pentru Carucioare

Bine ati venit la magazinul nostru și avem o mulțime de echipamente fotografice de a alege,de a include lumina reflectoarelor, flash de lumină, lumina LED-uri și alte accesorii.Suntem fabrica si nu vom accepta OEM , de asemenea, avem suport cu ridicata și dacă doriți să cumpere mai mult de 10 de piese , va rugam sa ne lăsați un mesaj pentru noi și ne va oferi o surpriză price.By la fel,marca Dison și Yidoblo este propriul nostru brand .Deci, nu vă faceți griji calitate,dacă aveți orice întrebări cu privire la Dison Yidoblo produse de serie, va rugam sa ne lăsați un mesaj pentru noi și vom serviciu pentru tine toată ziua.Mulțumesc,sper să bucurați-vă de cumpărături.

Suntem fabrica,deci suntem la productor.Și noi producem echipamente video de peste 10 ani,pls facă ordine, fără nici o griji.Avem propriul nostru brand Dison,ne-am dedica în comerțul exterior 7 ani deja.Și toți clienții care au cumpărat produsele noastre ca camera video echipamente.Vă garantăm că în centrul atenției,flash de lumină și de lumină LED-ar fi reparat gratuit un an.Dacă aveți orice alte întrebări cu privire la produse,va rugam sa ne contactati.

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport adrese de SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la I-dt.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: ulanzi lumina video, kit led-uri de video, culoare led lumina video, telaio panou cu led-uri, led-foto, godox softbox, video cu led-uri, 200w cu led-uri în aer liber, panou cu led-uri video, Softbox

Temperatura De Culoare 2800K-9900K
Baterie Sprijinit
Pachet Da
Durata de viață a lămpii ≥100.000 de ore
Tensiune DC 14.5V/110V(Customized)/220V
Putere 200W
Nume De Brand Yidoblo
Plug standard UE Plug

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare