1 Buc Masina de 5V 3A Interfata USB Încărcător Auto Purificator de Aer Ionizator de Ioni Negativi de Utilizare pentru TOYOTA,Camry,Corolla,Yaris,RAV4,Reiz,de Croazieră

i11351

61.94lei

Produs nou

Caracteristici:

12V, USB intrare curent de 3A.Ioni negativi elibera mai mult de 2 milioane de euro / CC.Originalul spațiu de parcare este instalat, masina este mult mai ordonat și mai convenabil de a folosi.

Notă: Acest model este potrivit pentru modele Toyota cu o gaură de mărimea 33*22mm.Din cauza la prea multe modele, de înlocuire este prea rapid.Inainte de a cumpara, vă rugăm să măsurați instalare poziția de masina ta, a se vedea dacă dimensiunea produsului este corect, și pentru a evita probleme de a se întoarce.

Funcția de ioni negativi: aer ioni negativi sunt formate prin combinarea de electroni liberi în molecule de oxigen în aer, cu sarcini negative, electroni suplimentare, și reputația de "vitamine aer" și "aer vitamine".

Funcțiile sale sunt:

1, elimina formaldehida, benzen, TVOC și alte gaze nocive, aer curat, experimente științifice arată că, 2000 ioni negativi pe centimetru cub, 24 de ore dăunătoare pentru formaldehidă, benzen, amoniac, TVOC, etc. în aerul din interior gaz rata de îndepărtare este mai mare de 86%.

2, de fum și de îndepărtare a prafului: ioni negativi poate neutraliza rapid ionii pozitivi din aer, "la mâna a doua de țigări", fum de bucătărie și praf plutind in aer.Încărcat negativ ioni negativi și plutind în aer, cu o sarcină pozitivă fumul de praf este neutralizat de electrod pentru a face precipita în mod natural.

3, elimina miros: în principiu, există trei moduri de a elimina mirosul prin ioni negativi: ambalaj, neutralizare, anumite reacții chimice.Miros, bacterii și de fum care produce aer miros sunt încărcate pozitiv, în timp ce ionii negativi au o sarcină negativă.Pentru a neutraliza.

4, bactericid și bacteriostatic funcția: ioni Negativi absorbi cu ușurință de diverși viruși și bacterii, care cauzează modificări structurale sau de transfer de energie, ceea ce duce la moartea lor.Praf de sterilizare, reducerea rău de mâna a doua de țigări este mai eficient, de mediu, de sănătate este vizibil.

5, sănătate și longevitate efect de aer vitamine: ioni negativi sunt, de asemenea, numit "longevitate".Influența sistemului nervos: cortexul cerebral funcția și activitatea mentală poate fi consolidată, spiritul este revigorat, eficiența de lucru este îmbunătățită, și calitatea somnului poate fi îmbunătățită.

Mici produse care rezolva marile probleme.

Etichete: pentru infiniti qx56, toyota yaris 2004 adaptor usb, toyota corolla, toyota rav4, tundra usb, usb b 22mm, vw jetta tapiterie, mașina ion, pioneer usb toyota, încărcător de mașină pd toyota

Afară De Putere 0
Articol Greutate 0.08kg
Tip De Element Cabluri, Adaptoare & Prize
Interfață 0
Nume De Brand DQ
Element Dimensiune 33*22mm
Caracteristici Speciale USB
Numele Modelului Pentru Toyota
Tensiune 12V
Tip De Material PVC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare