MAT COVERSMALETERO SEAT LEON III ST JOASĂ POZIȚIE Din 2013

i75807

202.58lei

Produs nou

1.-Din polietilenă (derivate din pvc de înaltă calitate) este un sistem flexibil, material sigur, foarte dur și eco-friendly cu și pentru mediu.Nu are miros, deci este foarte recomandat, de asemenea, pentru transportul de animale.

2.-anti-murdărie margine cu 5 centimetri înălțime a lungul perimetrului, evitând noroi pentru tapițeria mașinii.

3.-striate anti-alunecare de suprafață pentru a crescut de prindere.Calitatea superioară a materialului utilizat pentru fabricație, asigură impermeabilitate și rezistență la factori cum ar fi uleiuri, vopsele, grasimi, combustibili, etc.

4.-Complet personalizate pentru fiecare vehicul, nu este universal, deci, putem garanta se potrivesc pentru forma de trunchi.

5.-În unele modele, de boot de pază a genelor, ușor de perforat, care permite de a utiliza boot prindere sprijină, de prindere sau similare.Ideal portbagaj Protector să protejeze mașina noastră.Foarte ușor de curățat, pur și simplu se aplică o presiune apă sau umed baionetă și cu întreținere minimă va avea întotdeauna ca în prima zi.Instalarea este foarte ușor, curat covorul din portbagaj și a pus pe partea de sus a acesteia.Aveți întrebări sau nevoie de ajutor?Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajute.

Produsul trebuie să fie utilizat cu caracteristicile tehnice și completează descris de către producător, imaginea poate varia de la produsul final livrat.

Etichete: ford fiesta st autocolant, insigna st, fiesta st, emblema ford st, fiesta st autocolant, st autocolant, mondeo st, ford st autocolant, focus st, ford mondeo st

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare