S/M/L Alge Marine Nuiele Coș De Rattan Pliere Agățat Ghiveci Ghiveci Țesute Murdare Rufe De Depozitare Coș De Decor Acasă

i52026

47.94lei

-16.85

64.79lei

-26 %

Produs nou

S/M/L Alge Marine Nuiele Coș De Rattan Pliere Agățat Ghiveci Ghiveci Țesute Murdare Rufe De Depozitare Coș De Decor Acasă

Puncte: 1、Convenabil coșuri de depozitare pentru baie pentru copii țesut și resturi-bumbac Rezistent coarda coșuri de depozitare poate stoca un număr mare de jucării în camera copiilor, creând un spațiu curat.

2、design Unic si culori, cu doua manere confortabile-De coșuri de depozitare poate fi folosit ca decor acasă și containere de depozitare pentru camera, baie, servicii de spălătorie și jucării pentru copii.

3, Multi-scop: decor, creativ bagaje, picnic, coș cu produse alimentare, geanta de plajă, planta bazinul de acoperire, spălătorie, jucărie cutie de depozitare, etc.

4、este durabil, și nu pot fi urme de lovituri sau cute atunci când îl primiți, dar coșul poate fi rapid restabilită prin completarea elemente.Ușor să se spele și curate, păstrați casa ta curat și modern.

5、naturale țesute containere sunt durabile, foarte moale, fără chimicale, acestea sunt sigure pentru copil, copilul lui de piele și de lemn.

Informații despre produs:

Convenabil coșuri de depozitare pentru baie pentru copii țesut și resturi-bumbac Rezistent coarda coșuri de depozitare poate stoca un număr mare de jucării în camera copiilor, creând un spațiu curat.

Design unic si culori, cu doua manere confortabile-De coșuri de depozitare poate fi folosit ca decor acasă și containere de depozitare pentru camera, baie, servicii de spălătorie și jucării pentru copii.

Este durabil, și nu pot fi urme de lovituri sau cute atunci când îl primiți, dar coșul poate fi rapid restabilită prin completarea elemente.Ușor să se spele și curate, păstrați casa ta curat și modern.

Material: paie

Naturale țesute containere sunt durabile, foarte moale, fără chimicale, acestea sunt sigure pentru copil, copilul lui de piele și de lemn.

Culoare: bej, maro

Dimensiuni(aprox.):

Dimensiuni mici: 17*23*26cm/6.69*9.06*10.24 în

Dimensiuni medii: 22*26*30cm/8.66*10.24*11.81 în

De mari dimensiuni: 28*28*30 cm/11.02*11.02*11.81 în

Lista de produse:

1* depozitare coș

Etichete: coș de rufe izgara, coșuri de depozitare, crocodil din piele tote, jardin, iarba de mare, colț coș de răchită, coș de iarbă de mare, cos ratan, Coș de răchită, restaurante coș de alimente

Numărul De Model EJ01591
Material Alte
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare