Femei de Aur Catifea Pijamale 4 Bucati de Dantela Sexy Seturi de Pijamale Femei, Pijamale Haina fără Mâneci pijamas Pijamale Homewear pijama seturi

i34154

109.47lei

-51.53

161.00lei

-32 %

Produs nou

Gen:Femei

Material:Aur Catifea tip de Element: Femei Rochie seturi Pachetul include:4*Peices Notă: 1: 1 inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch. 2: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de 2-3 CM pentru elemente. 3: Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului.

Dimensiunea diagramă

Show detalii

Culori show

Instrucțiuni De Spălare

Spălare cu o temperatură de nu mai mare de 30, nu folosiți înălbitor, atârnă uscat, nu de fier, Parte de spălat și mașină de spălat.Se spală culori inchise si deschise separat.

Express Introducere

Cât de curând va ajunge la mâinile mele? * China Post ... de Obicei, de aproximativ 22 - 48 de zile pentru cele mai multe țări. * ePacket-de Obicei, aproximativ 20 - 40 de zile pentru cele mai multe țări. * I-dt.ro Standard de Transport maritim-de Obicei, aproximativ 15 - 38 de zile pentru cele mai multe țări. * DHL ... de Obicei la 7 - 15 zile pentru cele mai multe țări.Notă: Uneori, acesta va fi amânat cu o perioadă de timp din cauza vremii nefavorabile, vacanțe și alte forță majoră.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Profilul De Companie

Compania noastra este situat în Suzhou City, Provincia Jiangsu, China.Suzhou este renumit pentru grădini Chinezești și mătase.Compania noastra este specializata in vanzarea de bărbați și femei, pijamale, cămăși de noapte, șaluri,animale și hăinuțe.Bine ați venit să ne contactați pentru en-gros.

Evaluarea Feedback-Ul

5 stele+laude= puterea de progresul te Rog da-mi un posative feedback-ul cu poze și cinci stele detaliu vânzător de rating, dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru.Aprobarea ta este cel mai încurajeze pentru noi!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați,suntem dispuși să vă ajute.Multumesc si toate cele bune!

Etichete: doamna pijama cu maneca lunga, pijamale carouri femeie, kit set pentru somn, iepurasul pijama, pijama scurta femei, copil pijama set, de sex feminin pijama set gros, pijama victoria secret, pijama vs, pijama

Lungime maneca(cm) Plin
Sezon Iarna,Toamna
culoare Rosu albastru roz
Numărul De Model 200914-01
Lungime Full Length
Origine NC(de Origine)
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Articol 4 bucati de seturi de pijamale
Gen FEMEI
Guler V-Neck
Material Poliester
Compoziția Materialului aur catifea
Model Tip Solid
Tip De Element Pijamale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare