JFUNCY 2020 Toamna Femei cu Maneci Lungi Tricou Vrac Femeie Teuri Topuri Plus Dimensiune Casual Doamna Pulover Femei T-shirt

i17875

40.88lei

-27.25

68.13lei

-39 %

Produs nou

Memento Prietenos:

Dimensiunea diagramă este gresie dimensiune haine, sugerează cumpărătorul alege o dimensiune care 2-4 cm mai mare decât corpul tău real de dimensiune.

Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

Dimensiunea poate fi de 1-2cm diferă datorită măsurare manual.

Pentru că de iluminat și ecrane de afișare, elementul real este de culoare pot varia ușor de la imagini.

? Transport timp de preparare va garantam de a livra produsele în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății, cu excepția pentru vacanță. ?Pachetul de urmărire puteți urmări pachetul pe acest site: www.17track.net ?Pentru protecția timpul se scurge vă Rugăm să ne contactați pentru a extinde scopul de protecție. ?Pachetul nu poate fi livrat, Dacă nu puteți primi elementul după 60 de zile sau vamale hold / transport anulat / colet returnat / și din alte motive.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. ?Există o problemă cu produsul primit, vă Rugăm să contactați-ne pentru prima dată, Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Toată vânzare / Dropshipping Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau gratuit, rapid de transport maritim care dureaza doar 5-10 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Etichete: 10 quad anvelope, 100 610 benzi, 10x camp intunecat, 10 buc gadget, 10 ors mănuși, 100 de masina clipuri, 10v lanț x10, 10 buc pachet, 100 de bile pistol

Varsta Varsta 18-35 Ani
Numărul De Model WTLT036
Decor NICI unul
Tesatura Tip JERSEY
Material Poliester
Guler O-Gât
Nume De Brand JFUNCY
Stil Casual
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Regulat
Origine NC(de Origine)
Model Tip Print
Sezon Primavara/Toamna

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare