Cameră pepinieră Decor Mobilier - ABS Copil pat de copil Papusa Pat timp de 9-12 țoli Renăscut Papusa pentru Mellchan Papusa Accesorii

i14583

21.84lei

-15.2

37.04lei

-41 %

Produs nou

Descriere:

- Simulare baby doll Pat Pătuț mobilier jucarie pentru renăscut nou-născutului baby doll, cel mai bun papusa mobila pentru camera pepinieră decor.

- Sunt realizate de înaltă calitate plastic ABS pentru a rezista redarea. 100% în condiții de Siguranță.Suportul este realizat din fier.Portabil, pliabil, ușor și convenabil de a transporta.

- Pentru 9-12 țoli Renăscut Baby girl papusa băiat,pentru MellChan Baby Doll sau alte 25-35cm păpușă jucărie.

- De asemenea, pot fi superb accesorii pentru mobilier casă de păpuși decor; Mare pretinde juca jucării, casă de joacă jucărie și de Ziua de nastere cadouri de Craciun.

- Copiii vizuale, hands-on, interesul pentru cultivarea, dezvoltarea intelectuală, senzorială, emoțională, coordonarea mana-ochi, comunicarea parinte-copil, alte capacitatea de formare, jucarii interactive.

Caietul de sarcini:

- Material: Plastic + Fier + Pânză

- Acest lucru trebuie asamblat de tine cu ușurință , care poate construi dvs. sau copiii dvs. hands-on abilitățile și răbdare.

- Acest produs nu este o jucărie de pat , care poate fi folosit numai pentru copii la locul lor de păpușă, nu pentru a împinge copii sau animale de companie.

Dimensiunea Diagramă:

L*W*H: Aprox. 45*23*22cm

Pachetul Include:

O Simulare Pat De Copil Pat Set ( 1 Pat Vă Abona Ți,1 Pilota,1 Perna )

Notă:

Datorită manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2mm diferențe în mărimea

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți

Etichete: rochiile baby doll, papusa kit renăscut, blyth, fata de camera de accesorii, babi pat, mobilier dormitor, hoomai renăscut, ondulat peruca papusa, bara de protecție în pătuț, prindere papusa reborn

Material Alte
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Papusa Accesorii
Nume De Brand MagiDeal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare