1200ML de Mână Automată Dozator cu Suport de Podea și Tava de scurgere Touchless Detectare Automată Acasă Dezinfectarea mâinilor Mașină

i14048

257.26lei

-110.25

367.51lei

-29 %

Produs nou

Caracteristică:

1.【Mare Capacitate Pentru Mulțimi Mari】Automata dozator poate conține 1200ml care poate dura o lună, pentru 30 de persoane care-l folosesc de doua ori pe zi!Funcționează cu l75% alcool sau dezinfectant! 40.5 oz capacitatea ajută la reducerea de întreținere.

2.【Durabil Suport de Podea】Include un metalice demontabile stand de podea, care este de sine statatoare stand.Are o stabilitate mai bună decât alte produse similare

3.【Touchless Design & Detectare Automată】Automata dozator caracteristici inteligente de detectare și touchless design.Bucurați-vă de rapid dezinfectant livrare atinge gratuit!

4.【Profesionale și de Lungă durată Soluție】Liniștit, puternic baterii dozatorul foloseste patru baterii de tip C (nu sunt incluse) sau conexiune DC(nu sunt incluse), făcut de sigur si durabil ABS plastic, care este rezistent la substanțe chimice, căldură și de impact.lock & key inclus.

5.【Esențiale Pentru Locuri Publice】Noastre Automate dozator este ideal pentru utilizarea în birouri, școli, depozite, produse alimentare servicii, producatori, facilități medicale, și mult mai multe locații Acum mai mult decât oricând pentru a ajuta la menținerea igienei.

6.【PORTABIL PENTRU ORICE SETARE】Loc în această lumină greutate automat distribuitor de unitate într-un birou, acasă, hol, scoala, biserica, sala de fitness, mall, clădiri, etc. Posibilitățile sunt nelimitate.

Descriere:

MATERIAL: Plastic ABS

CAPAC FINISAJ: Alb

CAPACITATE: 1200 mL/40.5 oz

FUNCȚIONARE: Automat

DIMENSIUNI: H 59 x 6.3 W x D 4.7 în

GREUTATE: 17 kg

BATERII: Tip - C, 4 - 1.5 V baterii (Bateriile nu sunt incluse)

NOTĂ: Dezinfectant soluție vândut separat.

Etichete: mare tavă de plastic, tava de scurgere din inox, scurgătorul de vase tava, chiuveta tava, bere turn, bere tava, antena tava de scurgere, chiuveta de bucatarie tava, picurator tava, tava de ceai

Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare