Notă lipicios Pachet Set Colorate, Note și Indice de Steaguri Organizator Cadouri pentru Elevi, Profesori EM88

i131131

27.91lei

-4.92

32.83lei

-14 %

Produs nou

Notă lipicios Pachet Set Colorate, Note și Indice de Steaguri Organizator Cadouri pentru Elevi, Profesori EM88 Produs caietul de sarcini:

Descriere:

Szie: se vede pe poza

Culoare: rosu, Negru, Culoare Cafea

Mari Note Lipicioase: 180pcs

Mici Note Lipicioase: 180pcs

Caietul de sarcini:

Hârtie de înaltă calitate, ușor de utilizat și coaja.

Nici un reziduu, pot păstra curat și ordonat.

Mare pentru a nota mesaje rapid și ședințelor de brainstorming unde ideile capturat.

Trei culori pentru tine de a alege pentru a face sigur că puteți obține cele mai bune de dragoste unul.

100% Satisfacție: Orice întrebare despre asta, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Pachetul Include:

1 x Notă Lipicios Pachet Set

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: memo roll, estetic notebook notă, cadou profesor, note lipicioase plan, drăguț frunze, notă lipicios, auto-adeziv notă de lipicios, lipicios insigna steag, colorate lipicios note, note lipicioase

Adeziv Sau Nu Da
Nume De Brand FangNymph
Magnetism No
Origine NC(de Origine)
Funcția Alte
Numărul De Model -
Caracteristică Auto-adeziv

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare