Electric drujba 24V Mini Drujba Lemn de Tăiere de Tăiere Grădină Instrument de Putere fără Perii Reîncărcabilă Baterie de Litiu de prelucrare a Lemnului

i12107

132.34lei

-77.72

210.06lei

-36 %

Produs nou

24V Mini Drujba Electrica fierastrau Lemn de Tăiere de Tăiere Grădină Instrument de Putere fără Perii Reîncărcabilă Baterie de Litiu de prelucrare a Lemnului

Caietul de sarcini:

Culoare: verde,rosu,negru

Putere: 550w

Lanțul de viteza: 5M/S

Dimensiuni: lama de aproximativ 10 cm lungime , lungime totală de aproximativ 33cm

Material: ABS+metal

Plug tip: marea BRITANIE/SUA/UE/AU

Placă de ghidare lungime: 4 inch

Baterie: 1 * baterie cu litiu, 24V, 2000mAh

Pachetul dimensiune: 300 * 120 * 110mm

Caracteristici:

O mână de control: mini drujba greutate de doar aproximativ 0,7 kg și o lungime totală de doar 33cm (13inch).Chiar și de sex feminin poate folosi cu ușurință.

Built-in baterie reîncărcabilă vă permite să încărcați-l pentru utilizare fără conectare de putere, face munca mai convenabil.

Speciale placă de ghidare și oțel de tungsten mingea nu necesită nici lubrifiate, ceea ce reduce de operare al mașinii de asistență și oferă mașinii o durată de viață mai lungă.

Ergonomie design: formă de mâner de prindere mai ușor, oferă o mai mare siguranță și eficiență , de asemenea, viteza este reglabilă prin apăsarea comutatorului de pe mâner.

Ușor de instalat și de utilizat: Doar să ia câteva măsuri pentru a termina instalarea.În primul rând, instalați lanțul în farfurie, apoi reglați ferăstrău ideal etanșeitate de cheie, și apoi strângeți șurubul pentru a termina instalarea.

Protecție la supraîncălzire: continuă pe termen Lung poate declanșa supraîncălzit de protecție a motorului.Vă rugăm să așteptați pentru temperatura motorului să scadă înainte de a continua să-l folosească pentru a proteja durata de viață a ferăstrăului cu lanț.

De înaltă eficiență : nevoie de Doar 10 secunde pentru a tăia un lemn într-un diametru de 15 cm.Acest ferăstrău electric este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, ramuri de copaci tăiere, grădinărit, un mare ajutor pentru orice slujbă de grădinărit.

Etichete: dat unelte de grădinărit, drujba, instrument workpro, instrumente instrumente de putere, ferăstrău circular machin, drujba cu acumulator, drujba metal benzina, crema congelator, electr văzut, drujba gasolin

Baterie 1 * baterie cu litiu, 24V, 2000mAh
Certificare DOT
Cerere Lemn De Văzut
Nu-Sarcină De Viteză 2000 RPM
Frecvența 5m/s
Dimensiuni 300 * 120 * 110mm
Greutate 1.3kg
Văzut De Tip ferăstrău cu lanț
Nume De Brand NoEnName_Null
Putere 880w
Tensiune Nominală 24V
Sursa De Alimentare Baterie
culoare Verde,Negru
Material ABS+Metal
Dimensiune blade about 10cm long , total length about 33cm
Lungime placă de ghidare 4 inch
Lanțul de viteza 5m/s
Puterea Nominală De Intrare 550w
Utilizare DIY acasă
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare