20BUC Vârf din Carbură de Tăiere de Cotitură Pic Plictisitor Mini Metal Strung Set de scule din Carbură pentru prelucrarea Metalelor Strung Filet 1/4" sau 3/8 Inch

i12089

85.23lei

-75.57

160.80lei

-46 %

Produs nou

Nume:20buc Metal Strung Tool Set

Model:F49213

Caietul de sarcini

Culoare:Galben/Albastru

Material:Carbura

Shank Dimensiune:1/4 Inch / 3/8 Inch (opțional)

Aplicație:pentru tăierea oțelului și aliajelor

Caracteristici

-Lucru eficient --- viteza de procesare Rapidă, curat și frumos tăiate.

-Economie de bani --- Poate salva o mulțime de bani în comparație cu exercițiile vândut separat.

-De înaltă Performanță --- Aceste instrumente sunt ideale pentru carbură de instrumente de cotitură.Cu o valoare extraordinară de carbură de instrumente de cotitură.

-Calitate Premium --- Aceste instrumente realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza.Utilizarea de înaltă calitate carbură, cu bună rezistență, duritate mare, rezistenta la uzura puternică, durată lungă de viață.

-Cerere --- Strung bits, bara de cotitură instrument, drept instrument de finisare, dreapta și stânga mână cotite cuțit de instrumente, de despărțire instrument; Potrivit pentru strunguri obișnuite și strunguri CNC pentru tăiere oțel și strunguri CNC.

Notă

-Vă rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

-Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

Pachetul Inclus

20 x Metale, Strung Tool

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pentru strung, mare plictisitor bar, conic strung instrumente de tăiere, mini strung instrumente metrice, strung set, mini metal strung mașină de, cnc lampa, strunguri de metal instrumente, mini-cutite de strung metale, strung de centrare burghiu

Certificare NICI unul
Utilizare De Cotitură Externe Instrument
Material Greu De Aliaj
Nume De Brand WOLIKE
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Instrumentul De Cotitură

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare