Mini Bijuterii de Aur cu Laser Sudare /Lipire Mașină pentru Protezele Hardware 100W 150W 200W YAG Laser Masina de Sudare

i120046

10 323.26lei

Produs nou

100w, 200W Aur, Bijuterii de Argint cu Laser Mașină de Lipit Portabil 1064mm cu Laser Sudare Mașină Desktop Laser YAG Sursa CALDĂ

Notă:

Toate mașinile cităm FOB ShangHai preț,Deci exact taxa de livrare, care acoperă toate costurile pentru a fi livrate la orice părți ale lumii nu poate fi dat, deoarece cu laser, masini' excesul de greutate și supradimensionat.Dacă sunteți interesat în elementul, vă rugăm să ne contactați.Elementul nu va fi trimis dacă face ordine în mod arbitrar, fără nici o comunicare.

Caracteristici

1.Energiei, impulsului, frecvența și lumină dimensiunea la fața locului pot fi ajustate într-o gamă largă pentru a realiza diferite sudare efecte.Parametrii sunt ajustate prin maneta în sigiliul cavitate, care este simplu și extrem de eficient.

2.Ceramica convergente cavitatea este importat din marea Britanie.Bijuterii cu laser sudor este rezistent la coroziune și rezistent la temperaturi ridicate, și a 8-10 ani de viață.Viața de xenon este mai mult de 8 milioane de ori.

3.Foloseste cel mai avansat sistem de protectie la lumina, pentru a elimina iritarea ochilor de lumină în timpul de lucru.

4.Capabil de a lucra timp de 24 de ore continuu, stabil de performanță; liber de întreținere în 10.000 de ore

5.Umane-design bazat pe acorduri cu ergonomie, evitând oboseala dupa mult timp de lucru.

Avantaje

1. De înaltă performanță cu laser de putere de aprovizionare, făcând un singur puls de putere mare, consum redus de energie și nu fierbinte atunci când sudare.

2.Ea nu are nevoie pentru a umple de lipire, sudare rapid,la fața locului distribuite uniform,piese de deformare este mic, aspect frumos.

3. Ceramice cu laser cavitatea importate din faimoși producători pentru a se asigura masina este de înaltă calitate și de înaltă performanță.

4. Unic de cristal de YAG metoda de racire pentru a îmbunătăți calitatea de fascicul și lampa cu xenon de viață, reducerea consumului de cost.

Cerere

Bijuterii cu laser sudor utilizate pe scară largă în domeniul aviației, industria aerospațială, produse sportive, bijuterii, golf cap, instrumente medicale, de aliaj de titan proteze, instrumente, electronice, masini, automobile, etc, mai ales pentru perforare de aur și bijuterii de argint, sudare, repararea, încrustații și sudare a ghearelor.

vă rugăm să întrebați în primul rând,vă mulțumesc foarte mult

Etichete: nc mașină de frezat, sudură, aliajul de lipit staniu, sudură cu laser, cu laser de sudură, arc de sudare la rece masina, cerc material, emsculpt, cnc, 50w fibre laser

Puls Lungime 1-5ms
De colectare a luminii Cavitatea Marea BRITANIE Ceramice Cavitatea
Un Singur Puls De Energie 80J/120J
Dimensiuni 840x450x500mm
Utilizarea Toată ziua
Max. Putere De Ieșire 5kw/7kw
Impulsului 0.1-20ms
Pata Focală Diametru 0,2 mm-2.0 mm
Putere 5kw/7kw
Tensiune Nominală 220V
Origine NC(de Origine)
Putere (W) 30w
Certificare CE, ISO, FDA
Utilizare Sudare
Aplicația 2 bijuterii, golf cap
Lungime de undă 1064nm
Sistemul De Răcire Răcitor de apă(Intern Sistemul de Răcire)
Cerere aviație, industria aerospațială, produse sportive,
După Vânzarea De Servicii Inginerii disponibile pentru mașini de serviciu de peste mări
Garanție 2 Ani
starea de brand nou
Max putere de vârf ≤4,5 KW
Numărul De Model bijuterii cu laser sudare mașină

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare