MEHOFOTO Colorate Acuarela Fotografie Fundal de culoare Roz, Albastru Little Star Sky Copil Nou-născut Portret de Fundal pentru Studio Foto

i98108

37.54lei

-27.21

64.75lei

-42 %

Produs nou

Brand-ul nostru MEHOFOTO , Suntem un profesionist ph o tography ba ckdrop producător,ne străduim pentru a produce cea mai produs de calitate pentru fundaluri are nevoie.Avem propriul nostru studio foto și echipa noastră de profesioniști.Produsele noastre sunt în principal vizate la nunta,de nou-nascuti,copii,cabina foto,botezuri,absolviri,petreceri și multe altele,de asemenea, perfect pentru televiziune,producție video și digital trade show,pe scară largă panou fotografii di aphy.Putem în funcție de cererea fiecărui client să-design unic fondul de produs.Produsele noastre includ o Pânză de Poliester Fundaluri, waterproo f anti-UV,Panza de Fundal, podea din Cauciuc, Ol d maestru muselină, precum și la prețuri accesibile de Vinil, Pânză Fundaluri.Facem OEM,ODM și Alte personalizat Targul de comenzi.Oferim o gama larga de fundal materiale cu dimensiuni personalizate și stiluri de a alege de la.Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie,nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Material

Pânză de poliester;imaginea este clar,realist,Stereo sens este puternic,este perfect pentru orice profesionist sau private de fotografie.

Caracteristici

P olyester:compara cu hârtie și pânză ba ckdrop,poliester este rezistent la apa,gros,rezistent,luminos de culoare,fără sudură și winkle gratuit.Maximă fără sudură latime de 300cm.Poate fi folosit de mai multe ori.A terminat de-a lungul tuturor marginilor pentru a împiedica lacrimile.Mare de cost-eficiente.

Decor Perfect pentru p hoto fundal,de nunta,de nou-nascuti,copii,cabina foto,botezuri,absolviri,petreceri și multe altele,de asemenea, perfect pentru televiziune,producție video și digital trade show,pe scară largă panou phot ography.

Dacă fundalul este murdar,puteți să-l arunci în mașina de spălat.Acesta poate fi pliat pentru transport ușor,puteți să-l utilizați în aer liber,este alegerea preferată pentru fotografi.

Aici sunt moduri de a elimina ridurile:

Pentru poliester fundal,puteți să-l spele sau de fier pentru a elimina ridurile,cutele sunt ușor de îndepărtat.

Material

T hin - Vinil ( P ictorial pânză ) ;H igh rezoluție și calitate și nu se estompeze ușor;Se poate sterge cu w ater,ușor de a păstra clea n.

Caracteristică s

De Vinil,pictur e este clar,realist,Stereo sens este puternic .Maximă fără sudură lățime de 300c m , moale,ușor, Ușor de Ori & Carry,mai ieftin și lumină decât o pânză de Poliester,dar este încă lacrimă dovada , Nu rezistent la apa,Poate fi folosit doar pentru fotografie de interior,Asa ca este Mai potrivit pentru utilizarea o singură dată.Ușor pentru a închide direct sau în mod natural.

ca ziua ty,familia p hotographers...

Notă:nu atingeți-l cu apă, atunci când veți găsi urme pe backdr op, puteți încerca să utilizați un ușor umed cârpă umedă pentru a încerca ștergeți-l.

Aici sunt moduri de a elimina ridurile:

1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile,totul va fi ok.

2) de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului,Dacă este necesar,vă rugăm să de fier suprafața din spate cu abur de fier, dar nu uscat de fier.atunci acesta va fi din nou netedă.

Deci, dacă nu puteți accepta,vă rugăm să cumpere cu prudență.

Vă rugăm să rețineți

1.ecrane de calculator sunt diferite în corecția de culoare,culoare subtilă diferență este normal.

2.În același timp,pentru că al nostru material de fundal sau imagini de cerneală în diferite loturi,fundal atunci când tipărite va fi foarte mică diferență.

3.În scopul de a fac ilitate tran sp ort și de ambalare,va fi pliat fundal transporturile care rezultă în îndoite.

Nu vă faceți griji,nu afectează de utilizat.

Fotografie

Folosind o serie de high-tech digital de producție echipamente făcut cu atenție imaginile digitale i n k je t imagini.Fundaluri trebuie să păstreze distanța pentru a face fotografii.De asemenea, mai multe imagini de format mare poate părea un pic pi x e lada.Iluminare diferite vor avea diferite efectul de fotografiere,puteți încerca pentru a regla farurile pentru a face fotografii mai bine .

Servicii suplimentare, Motive e să ne contactați.

1.Adaugă top/bottom buzunar sau gaura.

2.Laminate trimiterea de fundal.

3.Pot fi personalizate la orice dimensiune.

4.Fundal poate fi personalizat model, adăugați fotografii, modifica culoarea/stilul.

5.Picătură de transport maritim.

6.Deosebit de accelerate, Prelucrate comanda in termen de 24-48 de ore și a fost expediat.

Feedback-ul

Dacă nu ești mulțumit de tranzacție,vă rugăm să nu ezitați să conta ct mine,voi răspunde în termen de 24 de ore și încerca meu cel mai bun pentru a rezolva orice probleme.dacă vă place,vă rugăm să da-mi un cinci stele.Vă mulțumesc!

Etichete: fundal personalizat, fondul de fotografie, fundal pânză de fotografie, fundal foto studio, Fundal, fundal foto, fundal studio, fundal ziua de nastere, fondul studio, fondul de ziua

Tema Petrecerea de ziua fundal
Nume De Brand MOCSICKA
Notă Vă rugăm să lăsați un mesaj personalizat
Max. Lățime 300cm(10ft) fără sudură
Dimensiune Customized to any size
Stil Copii
Se aplică Petrecere de Fundal,decora camera,Fotografie de familie
Tip calculat tipărite
Material Alte
Origine NC(de Origine)
Pachet Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare