Borcane pentru Condimente de Lux Pentru Zahăr Sare Făină Paste făinoase Orez de Aur, de Argint turcești, Orientale arabe Est

i937

329.11lei

-77.21

406.32lei

-19 %

Produs nou

Borcane pentru Condimente de Lux Pentru Zahăr Sare Făină Paste făinoase Orez de Aur, de Argint turcești, Orientale arabe Est

Culori: Auriu, Argintiu, Negru Argintiu

Dimensiuni:

35x27x13 cm (13.7*10.6*5 inci)

FAQ

Transport

1. Comanda dvs. va fi pregătite și expediate în termen de 1-3 zile după I-dt.ro verifică plata.În cazuri speciale, dacă există un supranatural stare, poate dura 3-5 zile.

2. Puteți verifica timpul aproximativ pentru livrarea de pachete în județul dumneavoastră de noastre de livrare hartă.

3. Veți primi numărul dvs. de urmărire .Puteți urmări pachete în fiecare moment.

4. Vă rugăm să rețineți că nu există nici un cost de transport maritim, dar clienții noștri fideli sunt responsabili pentru taxele vamale suplimentare, taxe vamale și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Livrare:

Puteți verifica timpul de livrare pentru țara dumneavoastră în harta de mai sus.Dacă aveți nevoie de orice alte informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul

1. Schimbul de satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Dacă este posibil, posta poza cu noul cadou și ne face atât de fericit!

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul rău în mod direct (Ta feedback-ul rău ne va afecta profund), vă rugăm să ne e-mail.Despre preocupările dumneavoastră ne va oferi cu siguranță o soluție satisfăcătoare și te face 100% mulțumit.

Contactati-Ne

Vă rugăm să ne contactați atunci când aveți orice întrebări.Toate e-mail sau mesaje vor fi răspuns în 24 de ore.

Dacă primiți pachetul dumneavoastră și sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne lăsați 5 stele .Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice problemă, vă rugăm să ne informați pentru a rezolva problema înainte de a părăsi un comentariu.Avem 100% solutia pentru tine!

Etichete: borcan de sticlă, lumanare pentru borcan, ceas de ceas, roti spice borcan, eroma lumânare borcane, ochelari de soare femei, bambus, condimente, Borcan, borcan condimente, borcan din plastic

Material Sticla
Stil Europa
Origine TR(Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare