Ceramica de Acoperire prin Pulverizare Masina de Polish Spray Sealant Top Coat Rapid Nano-Acoperire 500ML Rapid Strat Ceramic Waterless Wash Strălucire Proteja

i89763

76.27lei

-10.4

86.67lei

-11 %

Produs nou

Parametri:

Nume produs: agent de acoperire Nano

Produs capacitate: 500ml

Metoda de stocare: plasat într-un loc răcoros și uscat

Termen de valabilitate: trei ani

Caracteristici:

1. De mare capacitate, un flacon poate fi folosit de 12 ori, este universal pentru mașină exterior, toate tipurile de vopsea auto.

2. Frunze de Lotus cu mașina de apa, anti-agățare și ușor de curățat: Praf, murdărie și alte pete sunt ușor de a adera la suprafața de vopsea pentru a face suprafața de vopsea murdar, cu o frunză de lotus în vigoare după strat, pentru a îmbunătăți suprafața de vopsea auto-curățare și hidrofobicitatea

3. Îmbunătăți duritatea și reduce zgârieturi: Nisip eroziune cauze diverse zgarieturi pe vopsea suprafață, formând un strat protector după acoperire, reducerea sau evitarea zgârieturilor cauzate de forțe externe și reducerea gradului de deteriorare a vopselei.

4. Rezistenta la temperaturi ridicate, fără urme de ardere: După expunerea la soare și la radiații ultraviolete, aceasta va provoca oxidativ decolorare de vopsea.După utilizarea această parte-a dat cu ceara, se poate rezista în mod eficient oxidativ decolorarea cauzată de temperatura ridicată și de a face vopsea luminos.

5. Formarea stratului de acoperire, strălucitoare ca noi: Cu utilizarea de mașină, diferite substanțe din aer reacționează încet cu mașina de vopsea pentru a coroda vopsea auto, astfel încât vopseaua urface este estompat încet, și după strat, un strat de acoperire este format pentru a restabili vopsea la statutul de fabrică.

6. Etanșare design: Sigilat cu folie de hârtie pentru a preveni suprafața drumului de a fi instabil și scurgeri în timpul transportului.

7. Duză rotativă: Rotiți pentru a opri sau pentru a evita scurgerile atunci când nu este în uz, pentru a evita rezultate din deșeuri inutile!

8. Operare simplă: Unul se presara si un wipe, usor de acoperire

Lista:

1* manual de utilizare agent de acoperire

1* prosop

Etichete: vopsea spray, din piele shine, 4mm garnitura de cauciuc, pantofi curat, spray de lac, 4d perete, hidrofob tesatura de acoperire, strat rapid, hydrofobic strat hidrofob, curat din piele pantofi

Element De Volum 500ml
Tip De Element Luciu de Sigiliu pentru Vopsele Auto
Lățime Produs 0cm
Numele Modelului Automobile Nano Acoperire Lichid
Tip De Material Poloneză
Nume De Brand Julam
Înălțime Element 0cm
Element De Lungime 0cm
Articol Greutate 555g
Extern De Certificare De Testare ce
Articol Diametru 0cm
Caracteristici Speciale Nano acoperire agent

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare