UV Cupa Menstruala Sterilizator, Dezinfecție cu raze Ultraviolete Lumina UV Fizice Antibacterian Curat pentru Frumusete Folosi Silicon capac

i835

99.06lei

-7.48

106.54lei

-7 %

Produs nou

UV Cupa Menstruala Sterilizator, Dezinfecție cu raze Ultraviolete Lumina UV Fizice Antibacterian Curat pentru Frumusete Utilizare

1. Cu adevărat Curat în Cupa Menstruala - masina de Spalat perioada cana cu siguranță elimină murdăria și petele, dar nu este suficient pentru a scăpa de toate bacteriile dăunătoare, virusuri, fungi și spori de mucegai.Bactericid Lumina UV sterilizare distruge nedorite germeni care supravietuiesc in spală fără a provoca iritații sau alergii probleme.

2. Dovedit Uciderea 99.99% Germeni Dăunătoare și Promit Sănătos Perioada : Foarte recomandat de Dezinfectare de instrumente pentru îngrijire personală și frumusețe articole.se va rupe legăturile moleculare în ADN-ul de viruși și bacterii care se lipesc de igienă menstruale, Cupe, facandu-le în imposibilitatea de a reproduce și eficient în uciderea ei.Prin urmare, sănătos ciclul menstrual este promis.

3. Mai sigur Mod de a Curăța .acest produs nu foloseste detergent sau săpun, care este de natură să provoace dezechilibru in pH-ului din vagin,care, la rândul său, crește riscul de a face orice formă de infectii vaginale si de mirosul care apare.Sterilizator portabil este o mare completare sau alternative pentru cupa menstruala se spală.

4. PENTRU a CĂLĂTORI și ACASĂ –acest produs are un foarte drăguț forma de Ou care face un decor drăguț bucată de birouri.Dimensiunile sale sunt compatibile cu mari cupe menstruale de toate marcile.În Plus, se potrivește dvs. de călătorie sac fără presiune.

5.Pentru plug .Dacă nu costum pentru țara dumneavoastră, puteți faceți clic pe imagine pentru a alege cel mai bun converter',faceți clic pe imagine se va schimba la link-ul nou,toate de țară conventer vor, inclusiv.

- Cumpara cadouri de dezinfecție, trimite culoare aleatorii

- Sterilizator dimensiuni: 78mm*78mm*135mm

- Tensiune de alimentare: 110-220V

- Putere: 99 w

- Timp de încărcare : aproximativ 3 ore

- Dezinfectarea timp: noe 5 minute

1. Acoperă capacul înainte de dezinfectie cu UV, altfel nu va porni.La funcția de dezinfecție este oprit periodic pentru cinci minute. 2. Boot: atingere Ușoară 3. Oprire: apăsați lung pentru a boot 4. Când dezinfectare, lumina albastra este pe și de încărcare tip este intermitent 5. Albastru se aprinde intermitent în timpul încărcării, și lumina albastră este oprit. 6. Albastru clipește timp de trei secunde, atunci când bateria este descărcată. 1. Sterilizare cupa menstruala. 2. Sterilizare bile Kegel, Benwa bile. 3. Sterilizare vaginal douche duza. 4. Sterilizare personale articole mici.

De ce ai alege?

√ Aspect de mici ,la modă și rafinat; √ funcționarea în condiții de Siguranță, simplu,comod și rapid; √ Rapidă stenlization în 3 minute; √ Ucide 99,9% din humful germeni; √ oprire Automata,funcția de protecție; √ protecția Mediului materiale.BPA Gratuit; √ 110-240v 50/60Hz Tensiune Pot fi folosite.

13338106837309030 Nou produs de promovare NE $ 3.88 /bucata NOI 39.99 dolari /bucata US $ 4.95 /bucata NOI $ cu 11,96 /bucata US $ 8.86 /bucata US $ 12.65 /bucata US $ 13.36 /bucata US $ 3.96 /bucata

Etichete: copilul lanterna, burta pantalon, sterilizator pentru telefon, kit pantalon, spray dezinfectant, crema vaginul, crema pentru hemoroizi, icar, timkdle, capul li

Numărul De Model Icare-x
Tip Cupa menstruala sterilizator
Tip De Element De Igienă Feminină
Dezinfectie cu UV cupa Periuta de dinti electrocasnice, tacamuri, produse pentru copii, articole de toaletă, etc
funcția 3 Trece FDA,SGS de Testare
Cantitatea 1
Funcția 1 Din silicon Medical de calitate copa menstrual, 0 efecte secundare, utilizarea de 12 ore pe lo
Tensiune 110-240v, 50Hz
putere de rating 99W
Funcția 2 Nu culisante lateral, nici un miros,
Dimensiune 78MM Length x78MM Width x 135MM Height
Origine NC(de Origine)
Material ABS
Nume De Brand Icare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare