Lumina de noapte patru cârlig claw cârlige de ancorare carlig squid octopus momeala corpului de pește placă de fier de pivotare înalte mulțime de pescuit Noctilucent

i80278

14.33lei

-8.79

23.12lei

-38 %

Produs nou

ELEMENT DESCRIERE

Caracteristică:

*1.Această momeală de pescuit este ideal pentru a prinde pește ca maneca-pește, calmar, caracatiță și sepie în apă dulce sau apă sărată.

*2.Noctilucent greu momeala.

*3.Cu dual-layer ascuțite split cârlige.

*4.Cu de înaltă calitate pivotante din față pentru a elimina linia de răsturnări de situație.

*5.Realiste și acțiune rapidă în apă.

*6.Efect vizual excelent de a atrage de pește.

Caietul de sarcini:

Material: corp din Plastic+otel inoxidabil cârlig

Culoare: Verde

Greutate (grame): 15g

Forma:Calmar

Lungime: 10cm/3.94 inch

Tip:Calmar Momeală Cârlig

Lista de pachete:

5*Calmar Momeală Cârlig

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, barca fender, înalte cârlige maro, pește, menghină de pivotare pescuit, pește pivotant, barca de nadit gps, ursuz, pește pentru, nada calmar

Culoare
Material Corp din Plastic+inox
Greutate (grame)
Forma calmar
Cu Rigla sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Lungime
Tip String Cârlig
Poziția Ocean Barca De Pescuit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare