6Port USB SUA/UE 100 V-240 v curent ALTERNATIV de Încărcare Rapidă pe Desktop Hub Încărcător de Perete Stație de Alimentare AC Adaptor de Călătorie pentru Telefonul Mobil Tablet

i77062

29.19lei

-7.31

36.50lei

-20 %

Produs nou

Descriere:

USB de pe panoul de lumina

Material: PVC+ABS

Culoare: Alb

Plug:SUA/UE plug (Opțional)

Port USB: 6

Input: 100 V-240 V AC, 50 - 60Hz

Ieșire: 5.0 V, M ax 2A pe fiecare port USB

Lungime cablu: 1.5 m

Caracteristică:

Suc de până la 6 de putere-e foame dispozitive simultan : Cu 6 port USB, acest încărcător de perete vă permite taxa de 6 universal dispozitive USB alimentat de la o dată cum ar fi smartphone, tabletă, MP3/MP4 player, iPod/iPad, GPS, camera foto, consolă de jocuri, casti, banca de putere și etc.

Smart IC tehnologie: Built-in inteligent IC detectează automat dispozitivul de intrare și adăpostește curentul de încărcare în mod corespunzător, oferind maximă capacitate de încărcare.

General de protecție de încărcare: Built-in supra-căldură, supra-încărcare, scurt-circuit și protecție la supratensiuni datorită circuit sofisticat împreună cu ignifuge policarbonat exterior carcasa oferă ansamblu de încărcare de protecție pentru siguranța garantată.

Portabil, de călătorie prietenos design: Ușor de buzunar design face ușor de a transporta în jurul valorii de și de călătorie, nu mai este nevoie pentru a lua un pachet de surse de alimentare pentru toate dispozitivele electronice.Asta e ceea ce ai nevoie și mai mult!

Pachetul Include:

1 x incarcator USB cu 6 porturi

Etichete: stație de alimentare usb, lama de diamant, tavlet, PS5, stație de putere, încărcător usb station, încărcător de afișare, android tablet, stație de andocare, hub micro

Lungime Cablu 1,5 M
Nume De Brand ZUIDID
Tensiunea de ieșire 5.0 V
Tensiune de intrare 100 V-240 V
Material PVC+ABS
Numărul De Model CH1437

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare