Nou
Parfumul Allure Sensuelle pentru femei

Parfumul Allure Sensuelle pentru femei

i76256

102.49lei

Produs nou

Ambalare este alb cutie de carton.

Parfumul Allure Sensuelle (allur сенсуel) este un hotel luxos parfum feminin, creat în 1996, a căror apariție în timp util a produs o adevărată senzație în lumea de moda si parfum.

Allur сенсуel este chic, nu e doar un alt scumpe noutate, aroma seamana cu zbor luminozitate și natura esențială a briza de vara.Aceste spirite sunt de lux, în simplitatea lor și, în același timp profunzime.Principalul său argument este sinceră bucurie și fascinante intrigi.Parfum surprize și shake-uri cu dulce rețele de toată lumea, cel puțin o dată va respira.

Compoziția parfumului este formata din note de vetiver, bergamota, vanilie, Mandarina, patchouli, trandafiri, Iasomie, tămâie, Iris si Ambra.Allure Sensuelle este ca o pânză colorată de un mare artist, el atrage opinii și oferă o mare plăcere.

Etichete: ralp lauren parfum violet, ralph lauren parfym, ralp lauren parfum magazine, parfum ralph lauren polo green, ralph lauren parfum minis, yev san lauren parfum, ralph lauren euforia parfum, orange ralph lauren parfum, raph lauren parfum, vintage lauren parfum

Origine KR(de Origine)
Tip De Element Antiperspirant

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare