FNC88 de Tip C PD Declanșa Voltmetru Ampermetru Tensiune 2 Mod Curent Metru Tester USB LCD Ecran Color Capacitate de Temperatura Tester

i75230

65.70lei

-36.95

102.65lei

-35 %

Produs nou

FNC88 de Tip C PD Declanșa Voltmetru Ampermetru Tensiune 2 Mod Curent Metru Tester USB LCD Ecran Color Capacitate de Temperatura Tester

Caracteristici: în timp Real de detectare a aparatelor electrice de starea de încărcare, tensiune, curent, putere și alți indicatori dintr-o privire.

Testere sunt utilizate pe scară largă în interfețe de Tip c, și de control de calitate de 3c digitale produse periferice este prima alegere pentru digital gameri și entuziaști electronice.

Functii: ecran flip, de stocare a datelor, încărcare rapidă de recunoaștere, energie, capacitatea de detectare, măsurare a temperaturii, ecran off, precizie de măsurare, rezistența internă scăzută și largă de tensiune, cu două sensuri de încărcare, încărcare rapidă momeală.

FNC88 folosește 0.96-inch IPS high-definition ecran LCD color, 160 grade unghi larg, de înaltă luminozitate, timp de lucru de viață, astfel încât vă puteți bucura de o culoare clară, delicat, natural ecran de ang unghi.

Două-mod de măsurare a datelor, datele pot fi măsurate separat prin USB plug și telefonul mobil.

4-bit precizie, mult mai exacte măsurători, FNC88 folosește un instrument profesional de eșantionare circuit intern, plus o anumită precizie algoritm pentru a asigura produse de precizie și stabilitate la hardware-ul și software-ul de niveluri.

Încărcare rapidă momeală, pe scară largă compatibil.Un singur buton de detectare automată încărcător sprijină încărcare rapidă protocol (QC2.0/QC3.0/FCP/SCP/AFC/PD3.0).

Curentul de stocare, de date este garantat.FNC88 are funcția de oprire de stocare.Atunci când telefonul mobil de alimentare este tăiat, se poate stoca capacitate și energie, de date, care este convenabil pentru vizualizarea ulterioară și capacitatea de măsurare a energiei de alimentare mobil.

Monitorizarea în timp Real a stării de încărcare pentru a proteja echipamente de încărcare, de încărcare dispozitive, cum ar fi încărcătoare și mobile de alimentare, mai multe date afișează pe un ecran pentru a satisface diverse testări.

De măsurare încărcare echivalentă a impedanței de putere, de a înțelege în mod clar impedanță de încărcare și de descărcare de gestiune curent de putere; a înțelege mai bine gama de utilizare a sarcinii, mai convenabil și mai rapid.

Măsurarea calității de încărcător, conectați la aceeași sarcină, nu sarcina și comparație, cea mai mare cădere de tensiune, indicând faptul că încărcătorul este mai puțin încărcată, mai rău calitatea, căderea de tensiune nu este evident sau tensiunea este mare, indică faptul că încărcătorul este încărcat, cu atât mai bine calitatea.

Intern în timp real de monitorizare a temperaturii, de înaltă precizie senzor de temperatură, care poate măsura temperatura ambiantă și stăpânească starea de lucru de tester în timp real.

Om-calculator interfață interactivă, afișaj de înaltă definiție, interfață simplă, caracteristici inovatoare.

Atât în interiorul cât și în afara sunt corp mic, mare de energie.Filmul protector este rezistent la uzură și zgârieturi și dovada.

Caietul de sarcini:

Material principal: ABS Culoare: negru indicator de Intrare: VBUS principale gama de tensiune: 0->24V Principale gama de curent: 0 ->5A USB HID interfață gama de tensiune: 5V D+/D - semnal pin rezista gama de tensiune: 3.3 V CC1/CC2 semnal pin rezista gama de tensiune: 3.3 V standard de Măsurare: VBUS principale tensiune de alimentare: Rezolutie: 0.0001 V Precizie: ±(0.5‰ + 2LSB) @25℃ actuale Principale: Rezolutie: 0.0001 Un Acuratețe: ±(1‰ + 2LSB) @25℃ Putere: Rezoluție: 0,01 W gama de Măsurare: 0 -> 150.00 W Gama de temperatura de lucru: 0 -> 65℃ / 32℉ -> 149℉ Capacitate: 0 -> 99999.9 mAh (5 grupe) de energie Electrică: 0 -> 9999.99 Wh (5 grupe) de Distribuție: 0 -> 999h:59m:59s

Lista de pachete:

1 * USB Multifunctional Tester

1 * Cutie

Notă:

1. Vă rugăm să nu conectați mai mult de 24V putere să tester USB.

2. Atunci când se utilizează încărcare rapidă de declanșare funcție, vă rugăm să nu se conecteze la diverse USB aparate.Aplicarea de înaltă tensiune atunci când declanșarea poate provoca echipamente pentru a arde sau chiar lua foc.

Etichete: qc declanșa, vw usb curent, tester usb, tc66c, c tip tester, pd usb declanșa, usb curent constant, c tip voltmetru, TC64, trigger usb

Functie 2 De Stocare A Datelor
Functie 3 Ast taxa de recunoaștere
Tip 4 2 mod curent metru Tester USB
DIY Consumabile ELECTRICE
Dimensiuni Cum Arată
Tip 2 LCD Ecran Color
Fuction 6 Funcția de oprire ecran
Functie 1 Ecran flip
Origine NC(de Origine)
Tip 3 Tip C PD declanșa
Nume De Brand Hti
Tip Display Numai Digital
Fuction 5 De Măsurare A Temperaturii
Tip 1 Curent tester de Tensiune
fuction 4 Având în vedere capacitatea de detectare a
Numărul De Model FNC88

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare