Femei Vedea prin Costume de baie din Două Piese Triunghi Bikini Costume de baie Halter Lace-up Sutien cu T-spate Slip Tanga pentru Lenjerie de Noapte

i74316

18.13lei

-8.5

26.63lei

-31 %

Produs nou

Set Include : 1 x Sutien, 1x T-spate

Stare : Brand New

Material : Mesh, Spandex

Caracteristici :

Femeile se Vedea-prin intermediul a Două Piese Costume de baie Triangle Bikini, Costume de baie, Lenjerie Lenjerie de corp.

Alunecare triangle bikini top sutien, bretele reglabile la gât și spate, poate fi ajustată în funcție de corpul tau stil.

Low-waisted thong bikini bottom, elastic bretele la o parte pentru a se potrivi mai bine, acest bikini mare să-și arate fermecător curbe.

Perfect pentru plaja, piscina, lenjerie de noapte, luna de miere, mare cadou pentru prietenul sau iubitul.

Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție pentru a găsi dvs. se potrivesc cel mai bine.Spălare de mână rece recomanda.

Dimensiuni :

Sub Bust: 68-100cm/26.8-39.4 inch, Talie: 64-100cm/25.2-39.4 inch

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: oamenii văd prin lenjerie de corp, cordon de lenjerie de corp, moto g7 putere smartphone, bikini, swemsuit, costume de baie, bărbați lenjerie moale, Costum de baie, display moto z, costume de baie femei

Model Tip Solid
Gen FEMEI
Nume De Brand MSemis
Origine NC(de Origine)
Material Spandex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip Sport Înot
Tip De Element Două Bucăți
Numărul De Model bikini de costume de baie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare