1Pair de Piele Tampoanele de Înlocuire tampoane pentru Urechi Perna pentru Philips Shl3300 SHL 3300 Cască Pad Pernă de Cupe Acoperi Căști

i71318

38.36lei

-2.89

41.25lei

-7 %

Produs nou

Pernițe de schimb pentru Philips SHL3300 Căști Caracteristici: -Ideal pentru înlocuirea ai pierdut sau rupt urechea perne -elasticitate Mare,durabil si moale -Material: Burete si piele -Culoare: Negru -Cantitate: 1 pereche de Pernițe -Compatibil cu Philips SHL3300 Căști -Pachetul Include: 1 pereche de Pernițe (Căști nu sunt incluse) Multumesc mult pentru tine de a alege magazinul nostru, încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte.Ne va fi de dispecerizare aceste elemente în curând.Speranța mai multe șanse de a coopera cu tine!

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult dacă ați da-ne un pozitiv de cinci stele feedback-ul!

Dacă aveți orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați direct pentru asistență, vă Rugăm să nu ne lăsați feedback-ul negativ sau să prezinte un litigiu, fără nici o comunicare.Ne propunem pentru a rezolva toate problemele cât mai repede posibil!

Doresc cel mai bun!

Etichete: aeronave cască, philips shb5500, cască shell, philips sbc, cupa căști, shl, hc3, ear pad, pernuțe pentru philips, philips shl

Tip De Element Tampoane Pentru Urechi
Nume De Brand YDYBZB
Numărul De Model Pentru Philips SHL 3300 Căști
Pachet Da
Dimensiune standard
Origine NC(de Origine)
Material Piele

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare