Smuxi 120W LED Garaj Bec Deformabile Dispozitiv Plafon Pliabil Lampă de Atelier AC85-265V 6000LM Led-uri de Înaltă Bay Industriale Lampa

i70521

39.60lei

-9.91

49.51lei

-20 %

Produs nou

Pachetul Inclus:

1X LED Lumini de Garaj

1X Manual

Caracteristică:

Ultra-Luminos LED-uri Garaj Lumina: Garaj Lumina adoptă High-end LED chips-uri cu o calitate de top diode,oferă 6000 Kelvin alb lumina zilei.Maxim acoperi un cârd de lucru poate ajunge la 360°, este soluția perfectă pentru garaj.

De Economisire a energiei Și Ușor de Instalare: LED Lumini de Garaj folosi E26/E27 bază, Nu este nevoie de instrumente, cabluri și electricieni Profesionale, Instalarea este la fel de ușor ca înșurubare bec.Pentru că de noua tehnologie LED, doar consum redus de energie, consumul de energie este redus, fără a reduce luminozitatea, care este mai luminos decât bec obișnuit, de a salva puncte decât becurile obișnuite,mai sigure.

Deformabile Conceput Lampa: Cu ultra-luminos reglabil din aluminiu capete de LED-uri, care pot Fi pliate în sus la 90 de grade, pentru a acoperi o gamă largă de rare , oferind cele mai bune de iluminat interior experiență.

Durabil și de Lungă de Viață; Cu lumini de garaj sunt realizate cu o siguranță premium, carcasa din aliaj de aluminiu, noul mor-turnare aluminiu design de rezolvat probleme de răcire, rezistent la temperaturi înalte și rezistente la coroziune; disipa caldura mai repede produsă de bec LED-uri, Stabil si durabil in conditii de maxima performanta, face costul de întreținere tăiat brusc în jos.Și mai sigur de a utiliza.

Aplicarea pe scară largă și După Vânzarea de Servicii: -Aceasta a CONDUS Garaj Lampa este potrivit pentru o mare suprafață de iluminat, Cum ar fi Garaj, Hambar, Cameră de Utilitate, Zona de Parcare, Tunel, Depozit, Magazin și Subsol etc.

Caietul de sarcini:

Versiune: 45W/60W/120W Versiunea Standard

LED-uri Sursei: SMD2835

Gama de Tensiune de intrare: AC 85~265V, 50/60Hz

Temperatura de culoare: 6000K pentru Lumina de zi Culoare

Rendering Index (CRI): >80

Material: Mor-turnare Aluminiu+ ABS

De Bază: E26/E27

Beam Unghi: 180 de grade

Durată de Viață de lucru: 50000Hrs

SIGURANȚA Opera:

-DOAR PENTRU UTILIZAREA ÎN INTERIOR

Utilizarea în aer liber nu este permis, din cauza titularul de lampă nu ar putea fi rezistent la apa.

-AVERTIZARE

1. Acest produs conține intensitate mare LED-uri dispozitive.Pentru a preveni permanent ochi deteriorat, nu priviți în fasciculul de lumină de la mică distanță.

2. După ce lampa este pornit pentru un timp, acesta va fi cald,dar nu va afecta utilizarea normală.În cazul în care lampa trebuie să fie înlocuit în acest moment, acesta trebuie să fie oprit și așteptați pentru un timp, și apoi se va răci.

Etichete: bec uv, ceil fan, nava din polonia, led mastergrow, led ufo, lamparas techo, instrument de atelier, pandantiv lumina cemente, led reîncărcabilă lumina de lucru garaj, celing lampa

Este De Becuri Incluse Da
Tensiune 85-265V
Corpul Material ABS
Origine NC(de Origine)
Durată De Viață De Lucru 50000hrs
Temperatura De Culoare 6000K pentru Lumina de zi Culoare
Nume De Brand Smuxi
Certificare ROHS
Baza E26/E27
Fascicul De Unghiul 180 de grade
Sursa De Alimentare AC
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Sursa de LED SMD2835

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare