2 buc Aspect Fibra de Carbon Stil 1/4 Sfert de Masina Geam Lateral Scoop Acoperă Cinci Slot Deschide Fantele Capacului de Aerisire Pentru Mustang-2020

i674

99.43lei

-44.68

144.11lei

-31 %

Produs nou

Pereche 1/4 Sfert Geam Lateral Scoop Fante pentru Ford mustang 2015-2020

Caietul de sarcini:

Cinci Slot Deschide Fantele

Flexibil Uretan Construcții

Culoare Primară Aspect Fibra De Carbon Stil

Instalare simplă cu 300mm Bandă

Navele Nevopsite

Vândut ca o Pereche

Dedicat pentru Toate 2015-2020 pentru mustang Fastbacks

Notă:produsul NU este Vopsit.

Puteți picta orice culoare iti place de tine.

Descrieri:

1.Stil Unic.

Cu multe din aceleași vehicule de croazieră locale autostrăzi și drumuri lăturalnice, mai pasionații de automobile sunt în permanentă căutare de acel lucru (sau mai multe lucruri) pentru a seta ta afară și a obține ai observat.La S550 este cu siguranță nu face excepție.Investească într-o pereche de Stradă Scena cu Fante Trimestru Fereastra Jaluzele si nu numai carne de vită în sus laturile de Masina ta, dar oferă umbră suplimentar pentru interior.Utilizarea cinci sloturi deschise, pasagerii vor putea vedea pe fereastră în timp ce par atât de bolnav burnout la o seară de vineri noapte croazieră.

2.Flexibil Uretan Construcție.

Aceste SS Parte Obloanele au fost artizanale dintr-un flexibil, dar rezistent uretan, oferind un sistem optic, care va rezista condițiilor meteorologice extreme cu usurinta.Dispunând de un ascuns negru mat finisaj, puteți opta pentru a instala aceste fante fante ca este sau le-au culoare adaptate la dvs. local de magazin de vopsea.Indiferent ce viziune de ansamblu presupune, nu puteți merge în neregulă instalarea acestor Scene de Stradă Fantele.

3.Instalare Simplă.

Adăugarea unui set de Trimestru Fereastra Jaluzele la Masina ta nu a putut fi mai ușor.Asigurarea ta C-Pilon de sticlă a fost curățate de orice praf, ceara sau moloz, puteți pur și simplu să adere obloanele la ferestre din spate folosind furnizate 300mm față-verso bandă de montaj.Dacă vă decideți să picteze meci de aceste Scene de Stradă Fante, este recomandat pentru a picta interiorul negru mat, în același timp, de a oferi un frumos, curat, vedere din ambele părți.

4.Aplicație.

Aceste Scene de Stradă Trimestru Fereastra Fante de ventilație sunt proiectate pentru a se potrivi toate 2015 până în 2017 Mustang, inclusiv V6, EcoBoost, GT și Shelby GT350 modele.Vândut ca un set de două.

5.Notă Tehnică.

Am recomanda instalarea profesionala a tuturor partilor corpului.Avem, de asemenea, foarte recomandat de testare montarea acestor produse înainte ca ele sunt vopsite.

Instalarea De Dificultate:Nivel 1/Începător

Timp de instalare: aproximativ 20 de Minute

Pachetul Inclus

2x Trimestru Fereastra Jaluzele (Dreapta și Stânga)

Etichete: mustang fereastra cupe, umbra soarelui, coffee scoop, mustang model 2013, ford mustang, ford mustang fereastra din spate, bmw e28 m5, jaluzele geam, omul mustang accesorii, jaluzele geam spate

Tip De Material Plastic ABS
Lățime Produs 270mm
Caracteristici Speciale CAPAC
Nume De Brand Autoleader
Articol Greutate 806g
Element De Lungime 460mm
Plasarea pe Vehicul Din spate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare