New sosire Lemn ochelari de Soare pentru femei ochelari de soare bambus ochelari de soare pentru femei barbati Oglindă ochelari retro de sol masculino

i65530

19.49lei

-2.64

22.13lei

-11 %

Produs nou

modname=ckeditor

AYMANT:

1. Prețul acestui articol este fix, puteți plasa comanda on-line și de a termina de plată în mod direct.

· 2. Dacă există orice întrebare, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj prin Contact Acum.Răspunsul nostru ar trebui să ajungă la tine în 12 ore.

· 3. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.

· 4. Ai plăti pentru I-dt.ro după ce primiți bunuri, I-dt.ro va elibera banii pentru noi.Acest lucru este în SERVICIUL ESCROW

LIVRARE:

· 1. Elementele sunt expediate numai după ce plata este verificată.

· 2. Vom livra produse prin DHL, UPS, FEDEX, TNT, Special Servicii Aeriene în țările selectate, am expediat prin China Post Air (CPA), EMS, la nivel Mondial, cu excepția APO/FPO.

· 3. Timpul de livrare depinde de destinație și de factori obiectivi, poate dura mai mult decât următoarele transport maritim regulat de timp.

· 4.În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free la import, putem declara cu o valoare mai mică.

· 5. Această Valoare mai mică nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.

· 6. Orice taxele de import sau taxele sunt cumparatori responsabilitatea.

· 7. Dacă nu puteți urmări cu sfătuiți original de urmărire# în 4 zile, acesta poate fi schimbat sau scrise gresit din greseala, va rugam sa ne contactati pentru verificare suplimentară.

· 8. Noi sprijinim picătură de transport maritim pentru unii distribuitori de China Post Înregistrat Airmails, avem nevoie de a semna contract de colaborare.Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

Tara

Timpul De Livrare

Zile lucrătoare (nu inclusiv de vacanta)

5-7

8-11

12-14

15-19

20-22

>50

Zile Lucrătoare + Sambata + Duminica

5-9

10-15

16-20

21-25

26-30

>60

Statele Unite Ale Americii

Rate (element ajuns)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Rambursare

Regatul Unit

Rate (element ajuns)

9.9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Rambursare

Australia

Rate (element ajuns)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Rambursare

Franța

Rate (element ajuns)

10.5%

28.6%

43.8%

10.1%

7.0%

Rambursare

Germania

Rate (element ajuns)

11.1%

22.2%

30.3%

20.9%

15.5%

Rambursare

Canada

Rate (element ajuns)

0.0%

47.1%

31.4%

17.6%

3.9%

Rambursare

Spania

Rate (element ajuns)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10.7%

Rambursare

FEEDBACK-ul: Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Te va lua doar 1 minut,dar acest 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.Puteți să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.Vă mulțumim pentru înțelegere!

GARANȚIE: garanție de 100% de noi bunuri și starea de bine atunci când este expediat.Dacă elementul este defect, atunci când primiți, vă vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau de a face o notă de credit, sau oferta de rambursare după elementul defect este verificată.Pls fie încrezători pentru a obține un soluția mulțumit în cele din urmă.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ridica litigiu sau de a părăsi orice feedback negativ.Vă rugăm să returnați-l în termen de 14 de zile pentru un schimb sau de restituire.După ce vom primi elemente înapoi în starea inițială ei bine, vom face de înlocuire sau de restituire pentru tine.Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru transport maritim înapoi.Dacă elementul este defect, după 3 luni, acesta poate fi încă trimise înapoi pentru schimb.Suntem bucuroși de a trimite unul nou după ce vom primi elementul defect.Taxa de transport pentru ambele cale ar trebui să fie asigurată de către cumpărător.Pls confirma livrarea de îndată ce veți primi mărfurile.Dacă nu primiți bunuri atunci când este aproape de certă de timp stabilit de I-dt.ro, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare în loc de a deschide un litigiu.Dacă puteți confirma livrarea cu promptitudine și lasă-ne 5 sau 4 stele feedback-ul, ne sunt apreciate.

SFATURI IMPORTANTE:

FAQ:

· Î:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union.

· Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore.

Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport.

· Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

· Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc!

· Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

Etichete: lemn de nuc ochelari de soare, maolen lemn ochelari de soare, magazine de ochelari de soare din lemn, tom ford ochelari de soare barbati, tom ford ochelari de sex masculin, ochelari de soare din lemn de nuc, tom ford optic ochelari bărbați, colnels ochelari de soare, pământul lemn ochelari de soare, tin ochelari de soare

Stil RUNDA
Lens Înălțime 4.2 cm
Gen FEMEI
Lentile De Material Policarbonat
Nume De Brand Samjune
Material Cadru Din lemn
Lentile Optice Atribut UV400
Tip De Element Ochelari
Numărul De Model kp1526
Obiectiv Lățime 4.8 cm
Numele Departamentului Adult
Ochelari De Tip Ochelari de soare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare