De lux din Piele PU Oval Femei Geantă de mână de Șarpe Simplu Portabil pentru Femei de Moda Sac Lung Zip de Agrement Sac

i62858

113.06lei

-104.35

217.41lei

-47 %

Produs nou

Dimensiune: Length16cm,Hight11cm,Width6cm

Greutate punga: 0,4 kg

NOTA 1 : din Cauza manuală de măsurare,t aici s-ar putea să fie cam de mărimea abaterii (1-3cm) ,vă rugăm să rețineți-l.

NOTA 2 : din diferite ecrane de computer și de iluminat atunci când se iau fotografii.t aici poate fi o mică diferență de culoare, p leasing notă.

NOTA 3: vă Rugăm să uita-te la dimensiunea atent pentru a face sigur dacă e prea mare sau prea mică pentru tine.Nu vrem să fii dezamăgit de dimensiune.

En-gros și picătură de transport maritim sunt ambele acceptate 1>en-gros, reducere sau gratuit, exprima de transport maritim va fi oferit!În mod normal, durează 3-7 zile pentru a ajunge. 2>picătură de transport maritim, bunurile vor fi trimise la clienții dumneavoastră direct și nici informații despre noi va fi lăsat, dacă doriți să.Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați, atunci noi vă putem ajuta să-l extindă.Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu bagajele noastre, vă rugăm să 5 stele feedback-ul și partaja fotografii sau video de itao sau orice alte platforme de internet, va vom oferi cadou special sau reducere la comenzile viitoare.Daca sacul este deteriorat sau orice alta problema, va rugam sa ne contactati,va vom ajuta sa pentru a rezolva problema!

Etichete: sac principal șarpe, sac din răsputeri, sac violet, ghiozdan rosu, geometrice tote, xlab geantă de șa, krieg geantă de șa, dtrad geantă de șa, oamenii geantă de șa, geanta ysl

Nume De Brand SUNNY BEACH
Tip De Închidere fermoar
Ocazie Versatil
Model Tip Leopard
Gen FEMEI
Interior Compartiment Interior
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Duritate MOALE
Stil Moda
Decor NICI unul
Material Principal PU
Numărul De Model SU766
Exterior Lambou De Buzunar
Tip De Element Genți de mână
Materiale De Captuseala Poliester
Numărul de Mânere/Curele Single
Forma Șa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare