Moda tipărite NF Casual Populare Noi cu Gluga Barbati fete baieti Femei albe Hanorace bluze pulovere Toamna NF Hanorac Jachete

i56077

52.73lei

-29.69

82.42lei

-36 %

Produs nou

Bine Ati Venit Picătură De Transport Maritim Și De En-Gros!

Vă rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra .Vă mulțumesc!

NOTĂ:

1.Eroare dimensiune: Dimensiunea Diagramă Pentru Țiglă Manual de Măsurare,vă Rugăm să Permiteți-Eroare de 1-3cm (1cm=0.3917 inch)

2. Culoare: Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare.Asa motive e permite rezonabil diferență de culoare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Răspunde: Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor,vă rog să nu ezitați să ne contactați!Va vom raspunde cat mai repede posibil.Vă mulțumesc !

Nume Produs: Hanorace & Tricou

Stil: Casual, Fashion

1. Timp de preparare : avem nevoie de 3-5 zile Lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Timp de livrare : Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul nu va fi mult timp.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi o REDUCERE de 5% pentru urmatoarea comanda. 2. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: jacheta denim casual pentru om, nf real, balenciaga femeie, de sex masculin tricou, jackt, nf, chanel pantofi, barbati tricou alb, nf rapper, balenciaga femei

Maneca Stil Regulat
Material Bumbac
Sezon Toamna Iarna
Stil Casual
Grosime STANDARD
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand Rholycrown
Print NF
Calitate De Înaltă Calitate
Model Tip Print
Tip Regulat
Guler Cu glugă
Tip De Element Hanorace Jachete
Cu glugă Da
Parte Detașabilă NICI unul
Gen BĂRBAȚI
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
culoare Ca imagine
Numărul De Model NF Hanorace Jachete
Tip De Închidere NICI unul
Locul Original China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare