Planta Crește Saci cu efect de Seră de Gradina Răsad Casa Verde PVC Capac Transparent Grădină cu efect de Seră să Crească Casa de Plantare

i54967

61.24lei

-26.26

87.50lei

-30 %

Produs nou

Puncte:

1、de ÎNALTĂ CALITATE din PVC: este rezistent la coroziune, durabil și robust.

2、rezistent la apa: produsul este 100% rezistent la apă și anti-UV pentru a permite plante și flori pentru a absorbi mai multă lumină și să ofere suficient spațiu pentru a lor de creștere.

3、REZISTENT la FRIG ȘI VISCOL REZISTENTE: grădină cu efect de seră poate ține de cald și de a proteja plantele de frig și viscol pentru a oferi mai mult spațiu confortabil pentru plante de pepinieră.

4、UTILIZARE: poate fi folosit direct susținută cu un băț sau cu suport de fier.Dacă dvs. cu efect de seră a fost deteriorat, puteți cumpăra doar noastra de acoperire pentru a obține o nouă grădină warmroom, între timp economisește mai mulți bani.

5、CALD SFAT: produsul contine doar plante capac și suport de fier nu este inclus, vă rugăm să confirmați dimensiunea de suport de fier înainte de a cumpăra.

Descriere:

Acesta este un PVC rezistent la coroziune plante warmhouse care este fabricat din PVC de înaltă calitate.Nu numai ca este mobil si practic, dar, de asemenea, are impermeabil și anti-UV efect.

Parametri:

Material: PVC de înaltă calitate

Dimensiune: aproximativ 143 * 73 * 195 cm / 56.30 * 28.74 * 76.77 în

Lista:

1 * Plante De Acoperire

Dacă aveți orice nemulțumire sau îndoială cu privire la produsul nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul vânzătorului de știri în prima dată.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore!

Etichete: incalzitor de cuarț, gradina casa verde capac de protecție, casa verde în aer liber, gradina casa verde acoperi, casa verde cadru exterior, cu efect de seră mini, gradina casa verde, semințe sac de dragoste, planta verde casa, plante de interior raft

3 Nivel De Acoperire Cu Efect De Seră 143 * 73 * 195 cm
Material PVC
Feature1 Rezistent la apa
2 Nivel De Acoperire Cu Efect De Seră 69*49*92cm
Dropshipping Suport
Setați Tipul no
Origine NC(de Origine)
Feature2 anti-uv

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare