1 BUC TC-1/TB-60 de Metal Puternic de Mucegai Hardware Instrument de Măsurare Desktop Plat Demagnetizantă Demagnetizare Mașină de 220V LK

i54488

162.74lei

Produs nou

1 BUC TC-1/TB-60 de Metal Puternic de Mucegai Hardware Instrument de Măsurare Desktop Plat Demagnetizantă Demagnetizare Mașină de 220V LK

informații despre produs:

De Utilizare A Produsului

De demagnetizare dispozitiv este un dispozitiv folosit pentru a elimina stoarcere magnetism generate de prelucrare.Acesta generează linii magnetice de forță de bobină electromagnetică și, direct sau indirect, interferează cu proprietăți magnetice originale piesa de prelucrat pentru a obține de demagnetizare a piesei de prelucrat.

Principiul de lucru

De demagnetizare dispozitivul este realizat într-o structură închisă.Acolo este un magnet în formă de U în carcasa de aluminiu, două bobine de pe magnet, și două plăci de fier de pe carcasa exterioară.Cele două plăci de fier sunt separate de materiale non-magnetice.Atunci când o parte solicită demagnetizare trece prin golul dintre non-conductoare magnet, un câmp magnetic alternativ trece prin parte pentru a atinge scopul de demagnetizare.

Notă: 1. Dacă alegeți "Vânzător de metoda de transport", vă rugăm să rețineți că taxa de transport este aplicabilă numai în anumite țări / regiuni, astfel încât, după ce plăti, vă rugăm să ne contactați și vom confirma cu tine.

2. Când coletul ajunge la dvs. obiceiurile locale, vă rugăm să plătească taxa și să ia coletul departe.Noi nu suporta orice taxe vamale sau taxe de import.Dacă obiceiurile nu din cauza cumpărătorului motive și bunurile sunt returnate sau distruse, nu vom rambursa orice sume de bani.

3. Dacă alegeți DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, ne va ajuta să aranja internaționale de curierat expres și livra direct la adresa ta (ușă în ușă de serviciu)!În cazul în care mărfurile sunt livrate prin curier, cumpărătorul este obligat să plătească taxe la sosire.

4. Înainte de a semna, trebuie să verificați ambalajul pentru a asigurați-vă că este în stare bună, și apoi să semneze.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie, apoi imediat plângere la compania de transport maritim, amintiți-vă numărul de plângeri, iar apoi sa ma contactati, va vom ajuta cu siguranta.

5. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Etichete: lk păstăi, burghiu mașină de săpat, mașini agricole, tort de metal mucegai, injectați mașină de plastic, tester tc 1, pleava cutter, domeniul demagnetizantă, iarba role mașină, yc 721

Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Model TC-1 / TB-60
Nume De Brand CJHZYG

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare