Lefty 2.0 bicicleta capac de butuc ax garnitura de cauciuc din partea accesoriu pentru Powerway Speedsafe mâna stângă 2 MTB XC SUNT de frână de la discul din față hub

i49721

153.57lei

-11.56

165.13lei

-7 %

Produs nou

Ax si Capac pentru Powerway Speedsafe Lefty 2.0 Hub Față

Caietul de sarcini:

Lefty 2.0 Ax Capac

Locul de Origine: Taiwan Includ: Osie, Capac, garnitura de Cauciuc

Unele imagini detaliate sunt prezentate mai jos

Despre Ambalare și Transport

În mod normal China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket vor fi alese pentru dvs. de pachet.Este nevoie de aproximativ 10-30 de zile lucrătoare pentru coletul de a fi livrate, exclusiv timpul de procesare.Dacă doriți alți purtători de transport, poate fi necesar să plătească suplimentar taxele de transport.

Cumpărătorii care aștepta DHL sau FEDEX a fi metoda de transport maritim trebuie să verificați dacă adresa de livrare este situat într-o zonă de la distanță.Dacă da, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Coletul va fi expediat în 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. a merge prin.Pentru caietul de sarcini speciale, este posibil să dureze un pic mai mult.Număr de urmărire vor fi furnizate imediat ce coletul este expediat, împreună cu pachet de imagini.

Produse Conexe

Etichete: mavic lefty bicicleta, bike hub, hub powerway r51, lefty carbon, hub usb pentru linux, maimuță de circ hub, lefty carbon hub, hub powerway r36, kizer, hdmi, hub

Material Aliaj De Aluminiu
A Vorbit Gaura 20 - 28
Categorie Rulment Butuc
Include Ax Capac de etanșare din Cauciuc
Aplicabile Lefty 2.0
O. L. D. 83mm
Nume De Brand Speedsafe
Hub Gaura Numărul 28 Gauri
Poziția FATA
Disc Muntele Da
Sistem De Frânare Disc De Frână

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare