Desene animate Scaun de Masina de Depozitare din Spate Atârnă Geanta Organizator Masina de styling, Produse pentru Copii Varia Arimare Curatare Auto Interior Accesorii

i47539

39.23lei

-4.33

43.56lei

-9 %

Produs nou

Desene animate Scaun de Masina de Depozitare din Spate Atârnă Geanta Organizator Masina de styling, Produse pentru Copii Varia Arimare Curatare Auto Interior Accesorii

Perfectă și design flexibil ,Portabil și de a salva spațiu de Culoare: mai multe stiluri puteți alege Stilul Dimensiune: 16.1x21.2inch(40.89x53.85cm) Material: 600D oxford tesatura material impermeabil, Inclusiv: 1 buc Caracteristică Specială: se Ingroase Greutate: 400g Caracteristică: 1.Stil de desen animat, copii, dragoste scaun de masina din spate organizator. 2.Multi-Buzunar de proiectare, costum pentru Sticle, Țesuturi, Chei, Umbrele, IPad și mai mult. 3.Oxford pânză este îngroșat, și stabilirea metodei este actualizat.Este mult mai stabil. 4.Alimentare material de calitate, de mediu, nici un miros.Atunci când se spală cu apă, aceasta nu va dispărea. 5.Multi-buzunare pentru lucruri, tisssue cutie, sticla, magzine, jucarii, telefoane, Ipad, totul este pentru a evita mizeria din masina.Acum puteți să vă păstrați totul organizat cu Lusso e Bancheta din spate Masina de Organizator.Loc fiecare obiect în interiorul strâmt buzunare și să păstreze mașina în perfectă ordine. 6.Puteți, de asemenea, ori această jumătate, și de a folosi velcro si catarama, puteți folosi cu ușurință acest lucru ca o mama sac.Portabil de design vă poate ajuta să magazin cu ușurință atunci când nu este utilizat. PLATA:

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină.

2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil.Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!!

2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă doriți pentru a navei de transport maritim altele modele, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

TIMP DE LIVRARE:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare.

De Avion: 15-35 zile în ASIA, Europa, America de Nord

Prin DHL, UPS, FedEx: 5-7 de afaceri de zile pentru cele mai multe dintre țări

NOTIFICARE:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

LIVRARE SI GARANTIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți o experiență plăcută la cumpărături în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă și dă-ne o șansă să-l rezolve înainte de a părăsi un feedback negativ.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

Etichete: scaun auto organiza, organizator vehicul copii, emblema varia, mici bancheta din spate organizator, sharon a spus, tarraco, masina net, marvel accesorii auto, masina storag cutie, personalizare auto accesorii

Auto Styling Protector Universal Auto Organizator
Origine NC(de Origine)
Copilul De Călătorie Sac De Depozitare Masina De Organizator Jucarii
Tip De Material Oxford 600D
Caracteristică Mare Accesoriu de Călătorie pentru Copii
Nume De Brand ELEGANT WIZ
Tip Bancheta Din Spate Buzunare Titular

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare