Nou
Nou și original, de 90 de zile de garanție TD162N16KOF

Nou și original, de 90 de zile de garanție TD162N16KOF

i42377

104.80lei

-6.69

111.49lei

-6 %

Produs nou

Suntem un profesionist de vânzări mărci SCR agent, avantaj de preț, în speranța pentru o cooperare pe termen lung cu tine trebuie să vă mulțumiți

Nr. 1: Informații Despre Plată

Vom accepta serviciul Escrow.

No. 2: Despre Taxe Vamale & Taxă De Manipulare:

Pentru toate comenzile clienților, noi nu percepem predarea taxa, chiar 1buc parte.

Atunci când părțile ajung la obiceiurile locale, dacă părțile au fost percepute taxe vamale, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe de import.

No. 3: Abount Informații De Transport Maritim:

Vom nava elementele în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

Standard de transport folosind international Airmail,Articole de nave din China și durează 7-14 zile de lucru (2-3 săptămâni) pentru a primi pentru cele mai multe zone.

Dacă nu primiți elementul în termen de 30 de zile lucrătoare (5 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul.(Brazilia.Italia. 5~8 săptămâni)

Nr. 4: Despre Feedback:

Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție.vă rugăm să nu pripită de a părăsi orice feedback negativ!!!.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă vom răspunde în 24 de ore.

Etichete: hfa320nj40c, notebook-uri scrie 2021, orange șuruburi m5 bicicleta, arc portocaliu aplicatii, de pompare skoda frâne, tachelaj arsoft metal, notebook ssd i7 acer, de lux șosete bărbați picior, redmi s2 groază caz, onsie adolescenti poze

Pachet Da
Canal 1
Numărul De Model TD162N16KOF
Frecvența Alte
Utilizarea Universal
Comunicare Wireless Sârmă De Control
Nume De Brand IAIC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare