Jucarii Pentru Copii 0-12 Luni Copilul Nou-Născut De Dezvoltare Mingea În Condiții De Siguranță Moale Dentitie Jucarii De Plastic, Clopot De Mână De Învățământ Devreme Rattle Teether

i39875

16.48lei

-13.46

29.94lei

-44 %

Produs nou

0-12 Luni Copilul Nou-Născut De Dezvoltare Mingea În Condiții De Siguranță Moale Dentitie Jucarii De Plastic, Clopot De Mână De Învățământ Devreme Rattle Teether Jucarii Pentru Copii

Q1:Pot picătură de transport maritim ordine?A1:Da!Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.Q2:Cât timp se va trimite la mine?A2:Vom trimite în 3 zile.T3:Cât timp pot primi produsele?A3:în General,timpul de livrare aproximativ 30 de zile,o țară va avea nevoie de 60 de zile,după 50 de zile încă nu primi coletul,vă rugăm să ne contactați.Q4:Ce fel de post-vânzare, garanție-mi puteti oferi?

A4:Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, puteți să ne contactați în servicii pentru clienți.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil și de a oferi o soluție satisfăcătoare.

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.Noi vă va oferi discount pentru urmatoarea comanda.

2.Dacă te-au produs link-ul de pe SNS,vă vom oferi un cadou sau discount pentru urmatoarea comanda.

3.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,vă rugăm să ne de contract înainte de a pleca neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele)feedback-ul.va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

4.Vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi, înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschiderea unui litigiu pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul(s) - ai comandat,il puteti returna sau înlocui/i, în termen de 30 de zile de la data primirii,pe atât de următoarele condiții: 1.Care articol(e) este (sunt) neutilizate nedeteriorat, în ambalajul original, 2.Cheltuielile de returnare/înlocuire este plătit de tine.

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Etichete: transport papusa, bloc construi, lama de jucărie, 6 9 luni jucarii, pentru sugari de dezvoltare pentru copii, 3 luni copilul jucărie, rattl, cele mai noi jucarii pentru copii, băiatul hat set, titularul de jucărie

Avertizare Acorde o atenție la curățarea și dezinfectarea
Caracteristici MOALE
Varsta 0-12 luni, copilul
Cadou numele Jucarii Pentru Copii
Forma Formă Geometrică
Gen Unisex
Nume De Brand Apaffa
Varietate Jucarii Pentru Copii
Caracteristică Jucării teether
Funcția Rattle &. Teether
Intervalul De Vârstă 3 ani
Pachet Separă
Tipul De Afaceri Amănuntul și Ridicata
Producător China Fabrica
Material Plastic de ciment

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare