În aer liber USB de Încălzire Pulovere Barbati de Iarna de Cald Încălzit de Haine Tricot cu mâneci Lungi Pulover în aer liber Masculin Electric de Căldură Sport

i39809

84.69lei

-72.14

156.83lei

-45 %

Produs nou

Puncte: 1、de Înaltă calitate-Mediu-Pulovere groase: Realizate din materiale de înaltă calitate, moale si confortabil.Pot fi spălate la mașină sau de mână, ușor să aibă grijă.Versatil și cald, important echipamente în aer liber.

2、Confortabile și Bine se potrivesc: manoperă Fin, confortabil și se potrivesc, M la 3XL dimensiuni pentru a alege de la.Potrivit pentru orice ocazie de la munca la petreceri.

3、Zona de Incalzire: fibra de Carbon nor tehnologia de încălzire cu infraroșu, plăci de încălzire în abdomen și spate zone, rezistente la frig și cald, confortabil si respirabil, design original.

4、Caracteristici Produs: sistem Inteligent de control al temperaturii, interfata USB, trei trepte de reglare, de lumină și subțire caldura, auto-cultivare și versatil, rezistent la uzura si durabil.

5、3 Nivele de Temperatură: incalzire Rapida in 3 secunde, timp de încălzire: 6-12 ore, în condiții de siguranță și non-radiații, 3-viteza de reglare a temperaturii, cea mai mare temperatura poate ajunge la 55℃, Notă: trebuie să fie utilizat cu banca de alimentare (nu sunt incluse) 5000 mAh power bank poate încălzi 6-8 ore, power bank 10000mAh pot căldură de 10-12 ore.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: vezi tabel cu marimi

Material: lana + poliester

Instrucțiuni de utilizare:

1. Deschide pachetul, scoate încălzire pulover, deschide invizibil buzunar cu fermoar pe o parte, scoate cablul USB și conectați într-un 5V universal power bank sau baterie.

2. Apăsați și țineți apăsat pieptul întrerupător timp de 3 secunde pentru a porni, și se va încălzi ușor timp de 1-2 minute.Cea mai mare temperatură în roșu este de 55°C, urmată de treapta a doua: 45°C, treapta a treia de 40°C, iar cea de-a treia treapta de temperatură joasă este temperatura constantă de viteze.

Instrucțiuni de spălare:

1. Scoateți banca de alimentare sau bateria înainte de spălare, a pus cablul USB în buzunar cu fermoar și trageți-l bine.

2. Se spală de mână sau mașină de spălat.Temperatura apei nu trebuie să depășească 50℃.Este recomandat să nu să se rotească în mașină de spălat.Curățare uscată este mai bun.Nu atingeți la temperaturi ridicate, uscat si uscat natural la soare.

Lista De Ambalare:

1*Încălzire Pulover De Lână

Etichete: usb placă de încălzire, 2 bucata set femei antrenament, femei bluza tricou plin, kasmhere pulover bărbați, mens lungă maneca pulovere frumoase, iarna femei, brad încălzire haine, mens uniformă sport, barbati givenchy, ceainic de sticlă

Tehnologia Materialelor NICI unul
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material Lână
Numărul De Model tricou cald
Caracteristică Termică

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare