100buc T-ACE (51mm) pentru peruca pe spuma t ac ac brazilian cap de manechin tip de cusut

i396

20.61lei

Produs nou

100buc T-ACE (51mm) pentru peruca pe spuma t ac ac brazilian cap de manechin tip de cusut

nume:cârlig ace

pachet:100pieces/pachet

Metoda De Transport Maritim:

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile.accesibil de serviciu de transport maritim.Dar unele ori internaționale livrare este extrem de depindea de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primiți produse la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere

Politica De Retur:

Dacă elementul este defect la primire, vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur, schimb este acceptată în termen de 2 zile de la cumparator la primirea coletului.Returnat trebuie să fie în starea inițială.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.După primirea retur vom face o înlocuire depinde de stocul disponibil, dacă nu este disponibil, o restituire va fi emis.

Feedback-ul:

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzacției.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

CONTACTATI-NE

Vă rugăm să nu ezitați să e-mail pentru a confirma toate detaliile înainte de plasarea sumelor licitate pentru a evita orice neînțelegere!

Va garantam un raspuns la toate mesajele sau întrebări în termen de 48 de ore, cu excepția sărbătorilor legale.

Vă rugăm să citiți întregul Articol descriere înainte de a pune o întrebare, ca de multe ori raspunsul este ascuns acolo, multumesc pentru intelegere!

Etichete: păr uman peruca, plasă pentru păr, fier de manechin, maniqueen, manechin-tors de femeie, manechin, shangke scurt peruca, manechin coase, manechin pentru pânză, manechin mici

Numărul De Model hn5
Material Metal
Cantitatea 100pieces/pachet
Dimensiune 100pieces/package
Tip De Element Cârlig Ac

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare