Pentru Land Rover Discovery 4 Freelander 2 Din Fibra De Carbon Acoperire Oglindă Retrovizoare Caps1:1 Înlocuire Stil 2010 2011 2012 2013

i39391

518.31lei

-129.58

647.89lei

-20 %

Produs nou

Caracteristicile Produsului

Pentru Land Rover Discovery 4 Freelander 2 din Fibra de Carbon Acoperire Oglindă retrovizoare Caps1:1 Înlocuire Stil 2010 2011 2012 2013 2014 Fit: Pentru land rover discovery 4 2010 - 2014 Pentru land rover Freelander 2 2011 - 2013 Pentru land rover Range rover sport 2011 - 2013 Memento cu Amabilitate: Fibra de carbon oglinzi sunt bazate pe un OEM oglinda din plastic, care este apoi transformat într-un carbon de o parte, acest lucru asigură OEM montarea și încă o uimitoare carbon parte , carbon țese este infuzat pe cele existente oglindă, și apoi terminat off cu un mare lac cu luciu .Înlocuiți oglinda originala , profesionale instala foarte recomandat .

Fotografii De Produs

Anunțuri Importante

Vom accepta Numai ALIPAY Anunțuri Importante - Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație se termină. - Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare oferi la checkout și paypal sunt corecte .Noi nu suntem responsabili pentru imposibilitatea de adrese. - Nu vom falsifica facturi sau etichete de transport maritim în orice circumstanțe.Comenzile Internaționale - Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plata - Numele Tău Complet. - Dumneavoastră Detaliate și Exacte Adresa - Numărul de telefon (Post office necesită clientului numărul de telefon pentru livrare Internațională) Impozitul și Taxele de Serviciu - Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plata - Țara ta poate percepe taxe suplimentare sau taxe la comanda dumneavoastră atunci când intră în țară. - Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare.

Client Service

- Dacă aveți orice întrebări cu privire la produsele noastre înainte sau după ce a câștigat licitația, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți echipei de suport, făcând clic pe "pune o cauza" sub "Vânzător info" secțiune pe colțul din dreapta sus. - Biroul nostru se deschide de luni până vineri.Am aproape pe sfârșit de săptămână și de toate sărbătorile importante . - Adresa dvs. de e-mail este garantat de a fi răspuns în termen de 24 de ore.E-mail trimis la noi, în timpul weekend și de sărbători va fi răspuns în următoarea zi lucrătoare. - Vă rugăm să rețineți că toate e-mail va fi trimis la adresa de e-mail pe adresa de pe ebay.Vă recomandăm să verificați atât de Inbox și Junk e-Mail Caseta în cazul în care mesajele sunt tratate ca Spam. - Dacă aveți orice probleme cu purschase, livrare, returnare/ schimb, sau oricare altele, vă rugăm să e-mail-ne și lasă-ne să rezolve problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ.Serviciul nostru clienți este aici pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu serviciile noastre.

Etichete: land rover autocolant, land rover freelander 2 rama oglinda, led oglinda land rover, land rover freeland 2, land rover freelander 2 acoperire oglindă, range rover butonul de fibra de carbon, logo-ul qashqai, turbocompresor bk3q 6k682, freelander 2 oglinda, planta capac

locul de origine Guangzhou, China
Nume De Brand CarbonTecknic
Numele Modelului pentru Range Rover
culoare Negru Lucios Finisaj
Caracteristici Speciale Decor
Personalizate Sau Nu Da
Producatorul Auto Pentru Land Rover Range Rover
Articol Diametru 5cm
Lățime Produs 20cm
Înălțime Element 10cm
Modelul Anului 2010 2011 2012 2013 2014
Extern De Certificare De Testare ISO9000
Element De Lungime 30cm
Tip De Material Fibra De Carbon
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Oglinda & Acoperă
Articol Greutate 1kg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare