Fibra optica cu led instrument de mare viteză turbină cu aer X600L piesa dentare dinte cartuș de piese de schimb

i38096

123.88lei

-123.88

247.76lei

-50 %

Produs nou

Q & A

Q: care este sursa de lumină de acest produs?O: sursa De lumina este LED-uri de lumină de micromotor electric și fibră optică tija de la piesa de mana.Vă rugăm să alegeți modelul cu fibra optica.Q: acest produs Este compatibil cu motorul meu?A: piesa de mana este internațional E-conector de tip.Ai nevoie doar să ia în considerare dacă motorul tau are LED-uri de lumină.Q: Este acest produs la fel ca produsul original?A: Noi producem propriile noastre piese de schimb care sunt compatibile cu cele originale, și de a oferi un preț mai bun.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați și testați mai întâi atunci când vei ajunge coletul, feedback-ul dvs. pozitiv ne va ajuta să mergem înainte.Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați direct, vom face noastre cele mai bune. 2. Vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim, atunci când plasați o comandă, vă vom trimite cea mai buna calitate produs in termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. a finalizat.Nu putem garanta timpul de livrare pe tot internaționale de transport din diferite vămuire și control între fiecare țară. 3. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit pachetul de 30 de zile de la plata, ne va urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine ASAP.Clientilor este scopul nostru este satisfactia. 4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că avem dreptul de a alege exprima de transport maritim în mod gratuit de transport maritim condiție. 5. Cumpărătorul notă: vă Rugăm să ne cere pentru a extinde bunuri primirea de timp dacă nu primi produsul la timp.Vă mulțumesc pentru cooperare.

Service & Garantie

1. Toate dentare echipamente sunt de 1 an de garanție. 2. Dacă produsul nu funcționează, vă rugăm să ne anunțați la numărul de ordine și trimite fotografii/video.După confiming, ne va livra unul nou pentru tine sau pentru a returna banii înapoi. 3. Vom accepta "Niciun motiv să restituie în termen de 7 zile de la livrare expres", vă rugăm să trimiteți înapoi la noi în neutilizate și ambalajul original condiție. 4. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență pe site-element de problema noastră de suport tehnic on-line va fi acolo cu tine în 24 de ore.

Etichete: instrument stomatologic dentist, asus dinte, dentare kavo, harlley davidson piese, cleaver fibra optica, biciclete piese mari, legăturile instrumente muzicale, instrument dentar, cobre chitara piese, peugeot 307 dispozitive

Dimensiune 1.2g
Spray De Apa Quattro spray
Nume De Brand AI DENTARE
locul de origine Guangdong, China
Numele X600L piesa cartuș
Origine NC(de Origine)
Tip Handpiece Dentare, Albire Dinti
Zgomot ≤68dB
Material Din Oțel Inoxidabil
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Cartuș Rulment Ceramic
Viteza 380.000 de~440.000 de min -1
Garanție 6 luni
Numărul De Model AI-C-X600L
Optica Cu led-uri de fibra optica
Instrument de clasificare Clasa a II-a
Conexiune NSK cuplare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare